Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Buds Fe Ses Problemi

22 Şubat 2024 12:17

Viaport Samsung mağazasından Samsung Galaxy ® Buds Fe kablosuz kulaklık satın aldım. Müzik dinlemek istediğimde hiçbir problem yok fakat telefonda konuştuğumda karşı tarafa sesim çok uzaktan gidiyor, bazıları ise hiç sesimin gelmediğini söylüyorlar. İyi bir kulaklık alayım dedim ama böyle bir problem yaşıyorum ve şu an kulaklık hiçbir işime yaramıyor. Acil desteğinizi rica ederim.

22 Şubat 2024 12:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Mart 2024 15:55

Aradılar ve servisten aranacağımı söylediler. Sonra ses çıkmadı. Lütfen konu ile ilgili dönüş yapar mısınız.

15 Mayıs 2024 17:08

3 defa servise giden kulaklığı maalesef aldığım günden beri telefon görüşmelerimde kullanamıyorum. Samsung Buds fe kulaklığı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Büyük hayal kırıklığı. İade etme konusunda da yardımcı olunmuyor. Her servis dönüşü aynı şey kulaklıkları değiştirdik. Versiyon güncellemesi yaptık. Sonuç yine telefon görüşmesi yapamıyorum.

Zeze
Zeze

Hala devam ediyor mu sorun çözüldü mü

Burhan

Halen devam ediyor. Sonuç alamadım.

Samsung Galaxy Buds Fe Kulaklık Ses Sorunu

Kerim