Eda sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 22:07
Eda'nın Teşekkür Mesajı
“Birkaç aramanın ve incelemenin ardından sorunun kişisel kullanımdan kaynaklanmadığını kabul eden @Samsung boruyu ücretsiz değişimi kabul etti. Zararımı giderdikleri için teşekkür ederim makinenin çekim gücünden çok memnunum zaten ilk yazdığımda da belirtmiştim.”

Samsung markasından elektrikli süpürge satın aldım. Normalde tam bir fiyat performans ürünü ancak kullanmaya başlayalı daha altı-yedi ay olmasına rağmen süpürgenin uzayıp kısalan sapı sürekli içe doğru geçiyor ve süpürme esnasında aniden kısalıyor. Kısalmaması için sert bir şekilde tuttuğumda ise içe geçen kısım aniden gelip elimi kesiyor. Gerçekten kötü bir makine değil; çekim gücü çok iyi ama makinenin sapı kullanıma kesinlikle müsaade etmiyor. İki yıl önce çeyizim için aldım fakat yeni evlendiğim için sadece altı aydır kullanıyorum. Bu nedenle garantiye gönderemiyorum.

29 Şubat 2024 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

04 Mart 2024 10:37

Süpürge makinesinin sorununu paylaşmıştım. Bir gün sonra iletişime geçtiler bulunduğunuz ildeki @Samsung bayisinden bilgi alın duruma göre yeniden görüşelim dediler. @Samsung bayisi makinenin dişlileri sıyrıldığı için bu hatayı yaptığını ve kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını söyledi ve 400 TL ücret karşılığında yeni bir sap göndermeyi teklif ettiler. Kabul etmedim çünkü bugün hak etmedikleri halde 400 TL verip yeni sap alırsam 2 ay sonra yeniden aynı hatayı verecek ve yeniden mi alayım? @Samsung iletişim merkezide yeniden sizinle iletişime geçilecektir deyip bir dahada geçmedi.

04 Mart 2024 10:40

@Samsung sorunum aynı sapı yeniden satın almak değil hata sizden kaynaklı ve daha garanti süresinin asıl kullanım süresini tamamlamamış olan bir ürünün sizden kaynaklanan hatasını ücretsiz telafi etmenizdi. Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gerekli başvurularımın hepsini yapacağım ve satış sonrası sorunları da güzellikle çözümleyen başka bir markadan yeni makine satın alacağım.

15 Nisan 2024 21:51

Ahmet

Teyze yavaş elindeki iş makinesi değil elektrikli süpürge öyle kullanmaya iyi bile dayanmış, normalde bir üründe çokça şikayet varsa alınmaz ama senin gibi kullanıcılara rağmen hala çalışmayı sürdürüyorsa demek ki cidden kaliteli aletmiş, hemen sipariş geçiyorum.

Ayse
15 Kasım 2024 21:36
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Elektrikli Süpürge Sap Arızası

Mesut