Barış sonuçtan memnun değil

Samsung Ekranında Ortaya Çıkan Yuvarlak Lekeler

12 Mayıs 2024 16:40

Merhaba. Şubat 2021 tarihinde Gaziosmanpaşa İstanbul Samsung mağazasından satın aldığım TU8000 65" modelinde tüm ekranda olacak şekilde beyaz yuvarlak lekeler oluştu. Kesinlikle kullanıcı hatası değildir. Cihaz temiz ve koruma ekranlı kullanılmıştır. Servisle görüştüğümde LED arızası ise 8000-9500, panel değişimi olacaksa 20000-25000 aralığında ücreti olacağı söylendi. Yıllardır ismine güvenerek ve severek kullandığımız Samsung markasının kesinlikle bizden kaynaklanmayan bu mağduriyetimizi gidermesini istiyorum.

13 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 16 saat sonra)

18 Mayıs 2024 16:08

Merhaba. Şikayetim ile ilgili dönüş yaptınız ancak beklentimi karşılamadınız. Kesinlikle kullanıcı hatası olmayan bir arıza için indirimli servis ücreti teklif ettiniz. 02.03.2021 tarihinde aldığım üründe LED arızası kabul edilir değildir. Ürünün ücretsiz olarak onarılması talebim devam etmektedir.

22 Mayıs 2024 19:42
samsung-ekraninda-ortaya-cikan-yuvarlak-lekeler-1.pdf

Samsung Müşteri Hizmetleri görüşmeleri neticesinde sonuç alamadığım için konuyu bugün Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıdım.

Samsung Televizyonda Kısa Sürede Oluşan Ekran Lekeleri Ve Servis Mağduriyeti

Lokman
16 Eylül 2025 00:51
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Eylül 2024 11:12
Yaşar sonuçtan çok memnun

Yaşar
25 Mayıs 2024 14:10
"İlginiz, alakanız ve mağdur etmediğiniz için teşekkür ederim"
Samsung 58TU7000 TV Ekran Paneli Sorunu
Çağatay sonuçtan çok memnun

Çağatay
18 Ocak 2024 10:17
"Çözüm destek ekibinden Fatma hanıma teşekkürlerimi sunuyorum panelim değiştirildi sorunum giderildi Samsung büyüklüğünü gösterdi"
Tu Serisi Kronik Panel Sıkıntısı Ve 4 Yıllık Samsung Mağduriyeti
Tu Serisi Kronik Panel Sıkıntısı Ve 4 Yıllık Samsung Mağduriyeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 11:26
Samsung Kategorileri