Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Ses Problemi

02 Aralık 2023 12:37

Sadece iki ay önce aldığım Samsung çamaşır makinesi ses çıkarmaya başladığı için çağrı merkezini arayarak Cumartesi günü için randevu oluşturdum. Bunun teyidi olarak bana mesaj da geldi. Servis, teyit için Perşembe günü beni aramış, ancak toplantıda olduğum için telefonuma bakamadım ve servis randevuyu kafasına göre iptal etmiş! Üstelik Cumartesi günü servis geleceği için programımı ona göre ayarlamış ve evde beklemekteydim, sonra öğrendim ki servis kaydı iptal edilmiş. Çağrı merkezindeki çalışanlar da ayrı bir dert. İlgisizler. Destek olmaları gerekirken, 'Haftaya yeni bir servis kaydı oluşturacağız' diyorlar. Ben sadece Cumartesi günleri evde olduğumu, haftaya Cumartesi gününü bekleyemeyeceğimi söylüyorum. Çözüm önerisi olarak Pazartesi gününe randevu vermeyi teklif ediyorlar. Pazartesi evde olmadığımı, bugün gelmeleri gerektiğini belirtmeme rağmen Pazartesi günü için yeni bir randevu oluşturmuşlar. Gerçekten anlaşılır gibi değil. Samsung, yaşanarak anlaşılır bir durum. Mağdur ediliyorum, servis kaydım keyiflerine göre iptal ediliyor. Samsung, bugün keyfi olarak iptal ettiği teknik servis için bana gelmezse, konuşma kayıtları ile birlikte dava açacağım. Ürün kodu: WW11BB944DGMAH olan çamaşır makinesi için yaşadığım bu durum kabul edilemez.

02 Aralık 2023 13:19 (Şikayetten 42 dakika sonra)

02 Aralık 2023 13:47

Samsung, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. = Ben çok pişmanım. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. = Allah razı olsun, çok büyüksünüz. Zahmet olacak size. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi www.samsung.com adresinin bize ulaşın bölümünden ve 4447711 numaralı çağrı merkezimizden iletebilirsiniz. = Çağrı merkezini aradım, Pazartesi evde değilim diyorum, zorla Pazartesi için kayıt oluşturuyorlar. İletişim problemi olmayan, Türkçe'yi ana dili seviyesinde kullanan çalışan almanız konusunda size tavsiyede bulunmak isterim.

Samsung Çamaşır Makinesi İçin Servis Gecikmesi Mağduriyet Yaşatıyor

Azize