Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Sorunu ve Yüksek Tamir Ücreti

04 Ekim 2024 15:27

Samsung Eco Bubble WD90K6B10OW/AH modeli kurutmalı çamaşır makinem aldığımdan beri kapak problemi yaşıyorum. Büyük kapağın üst tarafında olan açıklıktan toz vb. Şeyler giriyor. Temizlemeye çalıştıkça daha beter oldu. Küçük kapak krom kaplama benzeri bir malzemeden kabuk şeklinde soyulup dökülüyor içerisinden kumumsu şeyler dökülüyor. 2020 yılında aldım garantisi bitti çamaşır makinesini her gün kullanmak zorunda olduğum için ve daha önce gelen servis de kapağı alıp press makinesinde yapıyoruz. Dediğinden bu zamana kadar ilgilenemedim. Kapak elimde kaldı kalacak durumda. Parça değişim için 9300 TL istendi 3,5 yıl sonra bu makineler çöp oluyor yani. Önceki makinemde Samsung markaydı 10 yıl kullandım sırf kurutma ihtiyacından değiştirdim çok pişmanım.

05 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 18 saat sonra)

07 Ekim 2024 11:53

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

12 Ekim 2024 13:07

Tamamen kendi başınızasınız. Markaya fazla para vermeyin destek falan yok en ucuzunu alın daha iyi. Hafta içi Tüketici Mahkemesi'ne gidiyorum.

07 Haziran 2025 22:57

Tüketici Mahkemesinde garanti süresi bittiğinden dolayı reddedildik. Hakkımı dava açarak savunacağım. Yeni modellerde add wash kapak menteşesini değiştirmişler fotoğraflarını çektim. Madem bendeki menteşe iyiydi neden hala onu kullanmıyorlar?

Yasin
11 Mayıs 2025 21:31
Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesinde Kapak Arızası Ve Yüksek Servis Ücretleri
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Ekleme Kapağı Deformasyonu

30 Eylül 2024 12:13
Samsung Çamaşır Makinesi Ekleme Kapağı Deformasyonu

12 Ekim 2023 12:41
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Sorunu Ve Servis Memnuniyetsizliği

Berkay