Samsung Çamaşır Makinesi Cama Vuruyor

Samsung WW10T604LE 10,5 kilogramlık çamaşır makinesini 2022 yılında satın aldık. Sessiz çalıştığı söylenmesine rağmen, kazan camına vuruyor. Servisi aradık, 'kazandan kaynaklanıyor' dediler ve onarımlarını gerçekleştirdiler. Ancak sözde onarım sonrasında sorun hala devam ediyor. Kazan hâlâ camına vuruyor. Büyük bir meblağ ödedik ancak karşılığını alamıyoruz. Üstelik bir yıllık kasko ve ek olarak 3 yıl garanti süresini uzatmak için ücret ödemiştik. Bir an önce makinenin değişimini talep ediyoruz, aksi takdirde Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

12 Nisan 2024 16:40 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Hatice
16 Nisan 2024 08:24

Sorun çözülmedi maalesef 4 gün sonra tekrar vurmaya başladı ayağından dediler düzelttiler gene aynı memnun değilim ürünün değişmesini istiyorum

16 Nisan 2024 11:03

Samsung 11 kg 1400 devir çamaşır makinesi aldım aralık 2023 tarihinde. Önce sorun yoktu ama sonra sıkmaya geçerken sanki kazan yayı kopmuş gibi tak tak sesler gelmeye başladı. Servis geldi video çekmiştim gösterdim makine aynı boyda ama kazan büyük olduğu için yana vuruyor dedi. Ayrıca çamaşır içinde dolaşıp ağırlık dengesini bozuyormuş. Durdurup çamaşırları tekrar düzenleyip devam etmemi söyledi. Benim 20 yıllık eski makinem bile daha akıllıydı kendi ayarlıyordu ağırlığını😄 kısacası program çokluğu ile süslenmiş vasat bir makineye bir sürü para verdim. Pişmanım aldığıma alacaklar tekrar düşünsün. Ama bu sorun dışında yıkaması güzel. Hakkını vereyim.

Samsung Garantiden Değişen Çamaşır Makinesi 8 Ayda Kazan Dağıttı

21.04.2021 tarihinde Samsung WW10N644RBW/AH model çamaşır makinesi, üç kere...

2 Destek

Neriman
Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlığı

Samsung ÇamaşırMakinesi Pişmanlığı

Ezgi
Samsung Ve Kutup Ayıplı Mal Sattı!

Samsung Ve KutupAyıplı Mal Sattı!

Veli

Öne ÇıkanKonular