Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Kabusu: Yetersiz Servis Ve Yüksek Maliyetler

23 Ekim 2024 14:55

04.10.2024 tarihinde buzdolabımda garip bir ses ve soğutmama problemi ortaya çıktı. Firmayı aradım arıza kaydı oluşturdum (4280303273). Gecikmeli olarak servis yetkilisi geldi (07.10.2024), kontrol etti. Bu buzdolabında soğutma gazı kaçağı olabilir dedi ve bu kontrolü başka bir ekibin yaptığını söyleyip buzdolabının 1 gün açık kalıp soğutma yapıp yapmadığını kontrol etmemi istedi ve 500₺ ücret aldı. Buzdolabı zaten bozuk olduğu için soğutma yapmadı. Üç gün sonra (10.10.2024) başka bir ekip geldi. Gaz kaçağı kontrolünü yaptılar gaz sızıntısı olduğunu söylediler ve bunun 10 sene garantili olan motoru da bozduğunu onarımın yapılamayacağını ücretli değişim olacağını çağrı merkezi tarafından telefon ile aranacağımı söylediler, 2000₺ ücret aldılar. Bu geçen günlerde defalarca çağrı merkezi ile görüştüm fakat oyalamaktan ve aynı cevapları vermekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Samsung çağrı merkezi kesinlikle müşteriye yardımcı olmuyor. 16.10.2024 tarihinde çağrı merkezi tarafından arandım muadil buzdolabı ile ücretli değişim yapacaklarını ve benden 17.000₺ havale olarak ödeme yapmam istendi. Daha 5 senelik buzdolabım 10 sene motor garantisi var ve toplamda 2.500₺ arıza teşhisi için ödediğim para ile birlikte 19.500₺ cebimden çıkacak. İnternetten araştırdığımda benim buzdolabımın fiyatı 25.000₺ bana muadil olarak önerdikleri buzdolabı 45.000₺ civarında. Bugün itibarı ile 19 gündür buzdolapsız yaşıyorum. Servis hizmetinden hiç memnun değilim. Bunca zamandır mağdur edildim ve mağdur etmeye devam ediyorlar. Bu saçma teklifinizi kabul etmektense ve yine Samsung kullanacağıma daha fazla para verip başka marka buzdolabı alacağım. 5 senede buzdolabı mı bozulur Samsung bozuluyor demek ki. Hakkımı aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım.

23 Ekim 2024 17:40 (Şikayetten 2 saat sonra)

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
07 Eylül 2024 19:35
Samsung Buzdolabı Kalitesizliği Ve Samsung'un Sorumsuzluğu
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
29 Kasım 2023 19:31
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
24 Temmuz 2023 23:49
audioplayer-icon
Aslan sonuçtan hiç memnun değil

Aslan
02 Ekim 2023 13:30
Eser sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 19:27

Samsung Kategorileri