Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Melahat
04 Temmuz 2023 23:21

Samsung buzdolabı su akıtma sorunu var bizim hiçbir hatamız olmadan buzluk bölümü yamuk yumuk olmuş servis çağırdık buzdolabı değişikliği olur dediler. 16 gündür arayan soran yok. Buzdolabını alalı 5 sene oldu ama erkenden bozuldu. Ve bizden kaynaklı hiçbir hata yok... Kaç gündür Samsung'u ve servisi arıyoruz daha kayıt oluşturulmadı dediler. Nasıl oluşmaz şu an çok mağdur durumdayım. Haftalardır bu sıcakta buzdolabımız tamir olmadı ve hiçbir yetkili bize geri gelmiyor...

12 Ağustos 2023 19:40

Samsung buzdolabımız bozuldu buzdolabı değişimine gidildi elimizdeki buzdolabını alıp üstüne 12 bin tl verip farklı bir buzdolabı gönderilecekti kabul ettik daha sonra birkaç hafta sonra aradılar o model elimizde yok farklı model göndersek olur mu denildi fiyat farkı olmazsa o modeli kabul ederim dedim olmaz yine 12 bin ödersiniz denildi yaklaşık 2 ay buzdolabı bekledik dün aradılar buzdolabınız geldi ama siz bize toplamda 19bin kusur ödeme yapmanız gerek denildi bugün yin3 Samsung servisle konuşma yaptım dedim ki durumumuz yok bize 12 bin tl lik buzdolabı gönderir misiniz aldığım cevap su oldu hayır eğer başka model talep edilers3 mazot ve çalışan eleman parasını ödersiniz böyle bir şey olur mu çok pişmanım Samsung ev aletleri aldığım için lütfen cozummmm

11 Ağustos 2023 10:09

Samsung buzdolabımım bozuldu değişim işlemi teklif edildi kabul ettim 12 bin tl fark verim sonra aradılar o buzdolabı stok da yok başka buzdolabı modeli verdiler kabul ettim kabul ederken de dedim ki 12 bin tl üzeri fark veremem bizi yaklaşık iki aydır bekletiyorlar bugün servis aradı buzdolabı geldi fakat 19 bin kusur fark ödenecek denildi ve elimde ki buzdolabı da alacaklar ve ben 19 bin kusur fark ödeyeceğim çözüm istiyorum. İlk basta fark yok denildi simdi niye fark çıkıyor.

11 Temmuz 2023 20:38

Samsung buzdolabı derin dondurucu kısmında su akıtma problemi var servis çağırdık geldiler fakat tamir edilemez buzdolabı değişimidediler nasıl olur da koskoca Samsung firmasi parça değişimi yapamaz bize iki seçenek sunuldu ya 9500 TL ya da 12000 TL verip yeni buzdolabı verilecek ve benim buzdolabım daha 5 senelik bir buzdolabı

05 Temmuz 2023 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Gülşen sonuçtan çok memnun

Gülşen
23 Nisan 18:36
"Müşteri şikayetim üzerine beni arayan G*** hanım a özellikle teşekkür ediyorum. Çözüm odaklı davranan markaya da servis hemen yönlendirdiler."

Nevin
08 Ağustos 2023 00:07

Selçuk
01 Eylül 2023 14:31

Pınar
31 Ağustos 2023 15:03
Samsung Buzdolabı Soğutma Sorunu Ve Servis Yetersizliği
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
10 Eylül 2024 20:36