Barkın
27 Ekim 2024 18:01

Samsung Buds 2 Pro ürününün siyah renkli olanını kullanmaktayım. Cihazımın benim en iyi şekilde muhafaza etmeme rağmen hem şarj kutusunun hem de kulaklıklarının üzerinde soyulmalar başladı ve bu ele yapışkan bir hissiyat vermekte. Durumla alakalı cihazımı BDH Bilişim Samsung yetkili servisine gönderdim. Karşı taraftan bana herhangi bir dönüş gelmemesine rağmen ısrarla arayıp sonuç olarak kullanıcı hatası bildirimine bağlı olarak ücretli onarım dönüşü aldım. Cihazımın Herhangi bir işlem yapılmadan geri gönderimini istedim. Durumu araştırdığımda benim gibi aynı sorundan mağdur olan kullanıcılar olduğunu gördüm. Sorunumun ve cihazımın tekrardan kontrol edilip mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile
28 Ekim 2024 13:35 (Şikayetten 19 saat sonra)

Samsung Buds 2 Pro Kulaklıkta Tekrarlayan Sorunlar Ve Çatlak Nedeniyle Değişim Talebi

Yasin
22 Eylül 21:04
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
17 Ağustos 2024 15:00
Ali sonuçtan çok memnun

Onarılan Kulaklığım Günlerdir Kargoya Verilmiyor, Çözüm Sağlanmadı

Ali
11 Ağustos 10:06
Onarılan Kulaklığım Günlerdir Kargoya Verilmiyor, Çözüm Sağlanmadı
onarilan-kulakligim-gunlerdir-kargoya-verilmiyor-cozum-saglanmadi-2.pdf
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Temmuz 2023 02:08