Samsung Bozuk Çamaşır Makinesi Satıyor

Aleyna
27 Mayıs 2024 09:36

Samsung çamaşır makinem su kaçırıyordu. Servis çağırdım bana arkasındaki pis su tahliye borusunun sıkıştığını ve bu yüzden banyomun su içinde kaldığını söylediler. Ve şaka gibi bir çözüm sundular "Makinenizi öne çekin". Servis makineyi çekti ama söylediği gibi sorun çözülmedi. Çünkü hata makinenin ta kendisiydi. Aldığım günden beri banyom su içinde kalıyor, çamaşırlar asla temiz yıkanmıyor. Alalı daha 16 ay falan oldu 2 senesi bile dolmadı. Toplasan haftada en fazla bir kere makine çalıştıran bir insanım. Makineyi tertemiz kullandım ancak sorunuma asla çözüm bulunmadı. Samsung kaliteli diye düşünerek aldım ancak hayal kırıklığına uğradım. Makinemin acilen değişimini talep ediyorum. Bana bozuk olmayan temiz ve düzgün çalışan bir makine gönderin. Kesinlikle tamirat vs kabul etmiyorum. Çevremdeki herkese de asla Samsung markasını tercih etmemelerini söyleyeceğim. O kadar para verdim, rezil oldum.

Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar

21 Ekim 2024 14:27

Berat
06 Şubat 2024 12:09
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Dilara
08 Mayıs 2025 17:59
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi

Özlem
12 Haziran 2024 22:09
Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
21 Eylül 2023 21:27