Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 75QN900C TV Arızası Sadece 3 Gün Kullanıldı.

01 Ocak 2024 04:49

Vatan Bilgisayar'dan 18 Aralık 2023 tarihinde 75QN900C serisi TV aldım. 22 Aralık'ta servis gelip TV'nin kurulumunu yaptı. Sadece üçüncü günün akşamında TV'nin ekranı önce titremeye başladı. Daha sonra ekran görüntüsü bulanıklaştı. Servis gelip baktığında ekran arızası olduğunu söyledi. Raporu tutup gitti. Ben bu TV için 155 bin TL ücret ödedim ve garantiyi 3 yıl uzattım. Ancak ne yazık ki TV 25 Aralık'ta ekran sorunu çıkardı. Bu ürün hakkında lütfen yardımcı olur musunuz? Satın aldığım TV'nin ücret iadesini istiyorum.

03 Ocak 2024 00:12

Yetkili Servis bugün tekrar geldi maalesef 8 k TV, lerde uydu kanallarında bazen parlama olabilir dedi internetten yayın açtım o zaman ekranın net olamadığını anladı ara sıra ekran titreyince görüntü bozulunca fişi sök tak yapıyorum düzeliyor kendisinede anlattım Kuşadası Vatan Bilgisayarda sorumlu Sinan beyi evime çağırdım geldi gördü kesinlikle ekranın normal olmadığını ekranda problem olduğunu söyledi, gerekli yazışmaların kendileri tarafından da yapılacağını söyledi. Şikayetim giderilmediği takdirde yasal haklarımı arayacağım. Saygılarımla.

01 Ocak 2024 08:47 (Şikayetten 3 saat sonra)

02 Ocak 2024 23:42

Yetkili servis geldi sıkıntımı tekrar anlattım bana uydu kanallarında 8 k TV, lerde ekranda parlamanın normal olduğunu söyledi. İnternetten kanal açtım gördü bazı görüntülerin normal olmadığını söyledi, Vatan bilgisayardaki sorumluyu evime çağırdım geldi ve gördü kesinlikle normal olmadığını söyledi. Eğer ki şikayetim giderilmez ise gerekli yasal mercilere başvuracağım. Saygılarımla

04 Ocak 2024 15:34
samsung-75qn900c-tv-arizasi-sadece-3-gun-kullanildi-3.pdf
samsung-75qn900c-tv-arizasi-sadece-3-gun-kullanildi-2.pdf
samsung-75qn900c-tv-arizasi-sadece-3-gun-kullanildi-1.pdf

12 gün önce Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım 7QN900c, TV 150 bin tl ödedim satın aldım, sadece kurulumundan sonra 3. Gün ekran titremesi görüntü bozulması olda servi geldi önce ekran arızalı dedi sonra gelen servis sorun yok dedi Samsung aldığıma çok pişmanım.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Montaj Sorunu Ve İlgisizlik!

Ahmet
27 Aralık 2024 02:00
Samsung TV'de Montaj Sorunu Ve İlgisizlik!

Güngör
04 Ağustos 2024 17:50
Samsung Samsun TV Nin 2.5 Yılda Çöp Olması
Samsung Samsun TV Nin 2.5 Yılda Çöp Olması

Batuhan
26 Şubat 2024 11:58
3 Günlük Samsung 75QN85C Ürününe Sahip Çıkmaması
3 Günlük Samsung 75QN85C Ürününe Sahip Çıkmaması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 18:30
6 Defa Değişen Samsung 75QN90B Ve Devam Eden Arızaları
6 Defa Değişen Samsung 75QN90B Ve Devam Eden Arızaları
Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 15:39

Samsung Kategorileri