Samsung 65Q80C Televizyon Sorunlu Bir Model

23 Eylül 2023 02:16

Samsung QE65Q80CATXTK model televizyonumun 15.07.2023 tarihinde kurulumu yapıldı fakat bu tarihten bu yana televizyonda hep aynı sorun olan paneldeki beyaz lekeler ve panel arızası nedeniyle üç defa yenisiyle ile değişti. Üç televizyonda da aynı panel arızası ve ölü piksel sorununu yaşadım. Dördüncü kez televizyonun yenisiyle değişeceğini tarafıma ilettiniz fakat bir Samsung müşterisi olarak mağdur ediliyorum. Artık değişim istemiyorum çünkü dördüncü kez bir televizyonun değişimi normal bir durum değil 65Q80C modelinin sorunlu bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sizden bir üst model cihaz talep ediyorum. Bu keyfi bir talep değildir. Bu talebimi karşılamayacaksanız eğer bugünkü fiyatıyla televizyonumun ücret iadesini talep ediyorum. Bu konu hakkında sizden desteğinizi rica ediyorum ve geri dönüşünüzü bekliyorum. Telefon numaradan sisteminizden kayıtlarıma ulaşabilirsiniz.

samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-6.jpg
samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-5.jpg
samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-4.jpg
samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-3.jpg
samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-2.jpg
samsung-65q80c-televizyon-sorunlu-bir-model-1.jpg
23 Eylül 2023 08:52 (Şikayetten 6 saat sonra)

Muhammet

08 Temmuz 2023 23:32
Yılmaz sonuçtan çok memnun

Yılmaz
08 Ocak 2025 11:32
"TV panel değişim ücretsiz yapıldı. Teşekkür ederim ilginiz için"
Samsung QLED TV'nin Garanti Sonrası Kronik Panel Arızası

Ferhat