Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 22:32

Samsung 55 Q7FN model panel arızası
2018 yılında almış olduğumuz televizyonumuz yıl olarak baktığımızda 6 yıl görünsede kullanımı 1 yıldır. Media Markt'tan ürünü alırken panel garantisinin 10 yıl olduğu gerekçesi ile Samsung markasını tercih ettik. TV kurulumu yapılırken teknik servis tarafından akım korumalı priz kullanmamız gerektiğini bilgisini paylaşınca bizde hemen onlardan prizi temin etmemize rağmen bu sıkıntı ile karşılaştık. Çalıştığımız için sadece akşamları 1-2 saat ancak kullandığımız TV, geçen hafta tatilde olduğumuz için fişleri prizden çıkarmıştık. Eve geldiğimizde TV açtık 1-2 dakika sonra ekranda kararma ve bolca çizikler çıktı ekran tamamen gitti. Bugün servisten gelen yetkilinin ekran panelinin yandığını değiştirilmesi gerektiği bilgisini paylaştı. Fiyat olarak 23.500₺ fiyat verdi, şaka gibi fakat gerçek. Konunun tüketici heyetine gitmeden Samsung yetkililerinden satış esnasında markasının arkasında durduğu gibi satış sonrasındaki verdiği garantisi süreçlerinde de aynı hassasiyeti göstermesi konusunda gerekli desteği rica ediyoruz. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yapacağız. #Samsung #Media Markt

samsung-55-q7fn-4k-qled-panel-arizasi-3.pdf
samsung-55-q7fn-4k-qled-panel-arizasi-2.pdf
samsung-55-q7fn-4k-qled-panel-arizasi-1.pdf
15 Eylül 2024 12:45

04.09.2024 Tarihinden itibaren sorunumuzu çözüm merkezi tarafından çözüme kavuşturamadılar. Gizli ayıplı ürün satarak müşterilerini mağdur eden Samsung Türkiye distribütörü, tüketici seçim haklarımızdan ücretsiz onarım talebimizi karşılayamayıp, kullanım ömrü 10 yıl olan televizyonlarda yedek parça bulundurmak ve temin etmekle yükümlü olmasına rağmen parça temin edemediklerini ve TV ücreti kadar bir meblağ karşılığında, başka bir cihaz ile değişim yapacaklarını ilettiler. Yargıtay emsal kararıda mevcut olan bu durumda, bilirkişi tarafından darbe ve düşme olmadan kendiliğinden bozulan ekran arızaları gizli ayıp olarak nitelendirildiğinden tüketiciye, tüketici seçim haklarından istediğini kullanması tasarrufu verilir. Bizlerde bu haklarımızdan ücretsiz onarımı ve onarımı mümkün değilse, misli veya üst modeli ile ilgili değişim talebimiz mevcuttur. Çözüm merkezinden F*** Hanım bu konu hakkında olumsuz dönüşü gerekçesiyle, 4 Eylül 2024 tarihinden itibaren 20 iş günü sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne ve sonrasında Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağız. Meydanı boş buldukça insanlara gizli ayıplı ürün satmaya devam edecekler, çok fazla emsal yargıtay kararı olması biz tüketicilerin konuyu kesinlikle idari mahkemelere taşıması ve hakkına sahip çıkması için büyük şanstır. #samsungturkiye #Samsung

Alperen

Bir gelişme oldu mu

Nurdan

Maalesef olmadı, hala dönüş yapacaklar. Çözüm birimindeki Hidayet hanım bizim temsilcimiz olduğunu söylediler kendisine asla ulaşamadık, başkası ilgilenmedi. Ya izinde, ya diğer telefonda. 3 hafta olacak dönüş bekliyoruz. Defalarca aramalarımdan sonra sonunda temsilcimiz değişti. Çözümden Fadime hanım şimdi ki temsilcimiz dönüş bekliyoruz hala (! )

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin QLED Panel Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Yalçın
16 Mart 20:14
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QE55Q7FAM QLED Panel Arızası

Salih