Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Nurhayat
23 Temmuz 2024 11:35

Çeyiz paketi ile Aralık ayında Teknosa aracılığı ile Samsung marka beyaz eşyalarımızı aldık. Önümüzdeki ay düğünümüz var, evleneceğimiz için geçen ay servis çağırıp kurulum yaptırdık. WD90T654DBN1AH Kurutmalı Çamaşır makinemde hiçbir sebebi olmayan bir şekilde lekeler belirdi siliyorum asla çıkmıyor. Küf desen küf değil yanık desen yanık değil. Samsung'a bildirdik. Servis gelip inceledi. Tespit için video fotoğraf çekip gitti. Dün eşime tüketici kaynaklı ürünün bu hale geldiğini ve garanti kapsamında olmayacağı ile ilgili dönüş yaptılar. Şimdi size soruyorum henüz daha ikamet bile etmediğimiz evde nasıl makineyi bu hale biz getirmiş olabiliriz. Banyomda sıcak nem buhar herhangi hiçbir etken yok. Üstelik makineyi kullanmış dahi olsak bir yıkamada bu hale geliyorsa 40 bin lirayı çöpe atalım daha iyi. Asla memnun kalmadım ve Samsung gibi bir firma ürününün arkasında durmuyor. Servis çağırıyoruz 10-13:00 saatlerinde geleceğini söylüyorlar. Servis 16:00'da geliyor bir izin günümüz var yaşamadığımız eve tıkılmak zorunda kaldık. Gerçekten pişman oldum.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret

Görkem
14 Haziran 2024 23:15
Samsung Çamaşır Makinesi Ayıplı Mal
Samsung Çamaşır Makinesi Ayıplı Mal
Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Sanem
04 Eylül 2024 11:56