Kübra sonuçtan memnun

Renault Sıfır Araçta Boya Sorunu Captur

31 Ocak 2024 16:34
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Gayet ilgililerdi teşekkür ederim...”

Sıfır araçta boya sorunu yaşadım. 30.01.2024 tarihinde aracı bayiden aldım. Araç 1.3 tce Renault Captur. 31.01.2024 de araca ekspertiz yaptırdım sol arka kapıda boya mevcut. Durumu bayideki arkadaşlara ilettim onlarda tekrar kendileri bakıp boya yerlerinin raporunu tuttular. Bu araca yıllarca birikim yapıp rahat edelim diye sıfır araç alıyoruz ve boyalı olduğu ortaya çıkıyor. Aracın yeni bir araç ile değiştirilmesini istiyorum. Mağduriyetim giderilmezse eğer konuyu üst mercilere kadar taşıyacağım. Bir an önce durumun çözülmesini talep ediyorum. Elimde ekspertiz raporları ve bayideki rapor mevcuttur.

31 Ocak 2024 17:01 (Şikayetten 27 dakika sonra)
04 Şubat 2024 11:11

Problemimizi bir an önce çözüme kavuşturan hevesle aldığımız aracın böyle çıkması insanı soğutuyor kullanmak istemiyorsun boyalı araç almak istesem ikinci el alırdım eğer sorunum çözülmezse haber kanallarına arabanın ekspertiz raporlarına atıp herkesin duyması için elimden geleni yapacağım

14 Şubat 2024 19:22

Bayi benimle iletişime geçerek sorunlarımı giderdi. Müşteri temsilcisi gayet kibar ve naif şekilde yaklaştılar sorunumuza... Teşekkür ederim...

14 Şubat 2024 19:25

Gayet ilgililerdi teşekkür ederim...

Halil
Halil

İyi geceler Kübra Hanım Bayi sorunlarınızı nasıl giderdi? Araç değişimi mi yaptı? Benim aracımda 2 parça boya 1 parça boyasız müdahale var mahkemelik olduk hala red ediyorlar. Bu konuda bilgi verirseniz sizin gibi mağdur olan birçok kişiye bir referans alabilir. Söylediğiniz gibi o kadar para veriyoruz ve araçlarımız boyalı ve ayıplı.

Renault Sıfır Km Boyalı Ve Kaporta Kusurlu Megane Aldım

Nedim