Renault Sıfır Km Boyalı Ve Kaporta Kusurlu Megane Aldım

Renault Sıfır Km Boyalı Ve Kaporta Kusurlu Megane Aldım
05 Aralık 2023 20:51

06.11.2023 tarihinde Samsun Renault a*** a*** bayisinden sıfır km Megane 4 için 1.3 otomatik benzinli araç aldım. Bu araç ile 100 km gitmeden depo kapağında açıklık fark ettim. Sonrasında aracın kaporta bölümüne göz gezdirdim ve bagaj kapağında büküm hatasını, şoför kapısında düşüklük olduğunu ve kapıdan içeriye çok fazla toz aldığını fark ettim. Bu sebeple aracı aldığım bayiye bu hataları gösterdim. Bayi bana cevap olarak daha 100 km sürüş yapamadığım aracı bunlardan ne olacak şöyle düzeltiriz böyle düzeltiriz diye saçma bir cevap aldım. Ben de bunun üzerine araçtan şüphelendiğim için araca ekspertiz yaptırdım. Ekspertiz sonucunda aracın sağ marşpiyel ve sağ çamurluk ta boya olduğu ortaya çıktı. Tekrar ekspertiz raporuyla bayiye gittiğim ve aracın boyalı olduğunu söyledim. Bayi Kendi ölçüleriyle araçta boya olduğunu doğruladı ve bunun üzerine Renault a yazdı. Renault müşteri hizmetlerinde m**** adlı kişi beni aradı aracın boyalı olmadığını, araç fabrika standartlarında olduğunu belirti. Bende bunu kabul etmediğim halde benim adıma aracı aldığım bayiye müşteri sorun Yok diyerek dosyayı kapatmasını söylemiş. Bayi bana biz Renault a yazdık onlar aracı bilirkişi ile gelir incelerler ve size sözleşmede bulunan 4 maddeden birini seçme hakkı sunarlar demişti. Bunun üzerine bayi biz bir şey yapamayız dediler. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum.

06 Aralık 2023 08:36 (Şikayetten 11 saat sonra)
06 Aralık 2023 20:59

Hiçbir şekilde memnuniyetim sağlanmadı. Aksine yağ gibi üste çıktılar. Sıfır araç alacak arkadaşlar için video çekimi olacak. Aynı mağduriyeti yaşamamaları için

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Sıfır Araçta Söktak Ayar İşlem Ayıbı

09 Ocak 2024 17:50

Sıfır Araçta Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

19 Şubat 2025 14:18
Sıfır Araçta Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Haziran 2024 07:14