Obiedah sonuçtan hiç memnun değil

QNB Türkiye Bankası ATM'sinden Çekilen Sahte Dolarlar

27 Kasım 2024 12:33

7/11/2024 QNB banka ATM'sinden 200 dolar çektim, bugün 27/11/2024 çaktığım doları sarrafa gittim tl olarak bozdurmak için, dövizci dolarları kabul etmedi.

Ben QNB banka şubesine sordum o da almadı dolarları. Ben bu bankadan çektim parayı nasıl çekilen parayı kabul etmiyor. Ben bu mağduriyet yaşadım. QNB banka yüzünden.

27 Kasım 2024 12:41 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

30 Kasım 2024 00:04

Ne oldu? Çözüm yok henüz kimse benimle iletişime geçmedi! Umrunuzda değil paraya ihtiyacınız yok herhalde benim gibi affedersiniz bu dolarları değiştirmezseniz kanun yolu ile benim hakkımı alacağım. Kamera kaydı var dekont de mevcut.

08 Aralık 2024 11:26

Ne oldu neyi düşünüyorsunuz? Çözümü bekliyorum 2 hafta mı sürer? Hayret bir şeydir

Tuna
Tuna

Aynı durumdayım. 200 Dolar çektim ATM eski dolarlardan verdi. Bende geri iade için ATM'ye tekrar yatırmaya çalışınca ATM kabul etmedi. Yani eski dolarları ATM'ye QNB Finansbank yüklüyor ve geri kabul etmiyor.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 15:21
QNB Finansbank Şubesinden Para Çekerken Yaşadığım Sorun
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Eski Dolar Kabusu: QNB Finansbank ATM Ve Gişe Sorunu

27 Haziran 2024 11:21
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 10:14

QNB Türkiye Kategorileri