Samet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank, Vadettiği 20.000 TL Faizsiz Krediyi Vermiyor

QNB Finansbank, Vadettiği 20.000 TL Faizsiz Krediyi Vermiyor
02 Aralık 2023 20:02

QNB Finansbank, vadettiği 20.000 TL faizsiz krediyi vermiyor. Hangikredi sitesinde gördüğüm kampanya linkine tıkladım ve mobil cihazımdan şirketim ve kendim için QNB Finansbank müşterisi oldum. Sağladığı imkanlar ve servisler oldukça güzel; fakat ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığımda, nedensiz bir şekilde başvurularım reddediliyor. Kredi notum oldukça iyi ve diğer bankalardan yüksek oranda limitler alabiliyorum. Neden başvurumun reddedildiği hakkında kesin bir bilgi alamıyorum. Müşteri temsilcisiyle konuştuğumda herhangi bir neden olmadığını belirterek geçiştiriyor. Eğer imkanlardan yararlanılamayacaksa, neden her yerde reklamlarını görüyoruz? Sadece bankaya müşteri çekmek için yapılan bir pazarlama malzemesi mi yoksa? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Aksi takdirde, bir müşteri daha kaybedeceksiniz.

02 Aralık 2023 20:20 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 16:37

09 Eylül 2024 22:29
QNB Finansbank Faizsiz Kredi Sorunu
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 15:42

03 Ocak 2024 23:23