Sefa sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 19:16

Kartımda bulunan 150₺ ParaPuan'ı harcamak için üye iş yeri akaryakıt istasyonundan benzin almaya gittim. Lakin kasiyere 2 kere denettirmeme rağmen ikisinde de ödemeyi reddetti. Müşteri hizmetlerine sorduğum zaman karekod ile ödemeyle de puan harcaması yapıldığı söylenmişti ama öyle de denememe rağmen bir türlü puanımı üye işyerinde harcayamadım, mecburen kredi kartının limitinden çekmek zorunda kaldım. Bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum. Ekte paylaştığım fişte tüm detaylar yazıyor.

11 Kasım 2024 17:15

Bir kampanya sonrası kredi kartıma 150 TL ParaPuan yüklendi fakat neredeyse hiçbir yerde geçmiyor. Nerede kullanabileceğime dair araştırdığımda "https://www.qnbcard.com.tr/ozellikler/ekstra-ozellikler/parapuan" adresinde bayağı bir yerde kullanabileceğimize dair anlaşmalı üye markalarını paylaşmışlar fakat o da koca bir yalandan ibaret ne yazık ki. Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk görüştüğüm hanımefendi, "Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerdeki her satıcının bizimle anlaşması yok, mesela Hepsiburada satıcılı ürünlerden almanız gerekiyor." dedi. İyi güzel, sitenin kendi sattığı ürünleri sepete ekledim ama yine puanlarımı kullanamadım. Bu sefer tekrar aradım. 2. Aradığım hanımefendi ise "Orada yazanlar güncel değil, ben size söyleyeyim kullanabileceğiniz web sitelerini." dedi ve LCW, İdefix, Setur ve Ucuzabilet'in sitelerinde kullanabileceğimi söyledi. Akaryakıt olarak var mı diye sorayım dedim fakat koskoca İstanbul, Fatih'te anlaşmalı akaryakıt istasyonu yokmuş, şaka gibi. Daha ne sunduğunuz, neyi sunduğunuz belli değil. Bir liste paylaşmışsınız, o da doğru değil. Bunları en yakın zamanda düzeltmenizi rica ederim, çok müşteri kaybedersiniz bu yaklaşımla.

1731334428887.screenshot-13.jpg
1731334420795.screenshot-14.jpg
18 Ağustos 2024 20:14 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Osman sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank ParaPuan Kullanım Sıkıntısı, Süresi Ve İadesi

11 Mayıs 2024 02:35
QNB Finansbank ParaPuan Kullanım Sıkıntısı, Süresi Ve İadesi
Rıdvan sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 11:26
"ParaPuan tekrar yüklendi. Teşekkürler."
QNB Finansbank ParaPuan Kullanım Yeri Sıkıntısı!

27 Ağustos 2024 21:31
QNB Finansbank ParaPuan Kullanımında Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet