Tahir sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Mobil Bankacılıkta Dekont Görüntüleme Sorunu

06 Şubat 2024 13:48

QNB Finansbank mobil bankacılık uygulamasından kredi kartı ile yaptığım ödeme dekontunu görüntüleyemiyorum. Konu ile ilgili dekont görüntüsünü almak için bankaya müracaat ettim. Maalesef bu konuda yardımcı olamıyoruz!. Bilgisini verdiler. Diğer çalıştığım bankalar da böyle bir sorun yok. Kendi kredi kartım ile yaptığım ödemenin dekontunu nasıl görüntüleyemem veya banka bu görüntüyü benimle nasıl paylaşmaz. Yasal haklarım saklı kalmak üzere şikayetçiyim. Bu sorunumun çözümünü sizin kanalınızla rica ediyorum. Saygıyla
Tahir B****

06 Şubat 2024 13:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Tahir
Tahir
07 Şubat 2024 17:56

Çok basit ve haklı kendi işlemimle ilgili bir talebimi 1 haftadır çözülememiş olması QNB Finansbank için çok düşündürücü bir durum diye düşünüyorum. Ya siz?

QNB Finansbank Kredi Kartım Gözükmüyor

27 Ağustos 2023 03:21
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 20:47

26 Kasım 2023 22:50
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Dekont Ekran Görüntüsü Kısıtlaması Nedeniyle Finansal Kayıt Tutamama Ve Güven Kaybı

07 Eylül 2025 02:56

QNB Türkiye Kategorileri