QNB Finansbank Lotus Hukuk Hiç Yardımcı Olmuyor

19 Ağustos 2024 15:3328.659

Merhaba, QNB Finansbank'ta bulunan kredim icralık olmuş. Daha yeni bilgim oldu. Aradılar ve eve gelip ev haczi yapacaklarını söylediler. Bir gün bekleyin, yarın ödemesini sağlayacağım diyorum. Hayır, 16.00'da kapınızdayız, randevunuz var diyorlar. Gelip evi haczedeceklerini söylüyorlar. Ailemle birlikte yaşıyorum, haberleri yok. Lütfen acilen yardımcı olun. Lotus Hukuk Firması hiç yardımcı olmuyor.

23 Ağustos 2024 16:15

Lotus hukuk sorumsuzluğu merhaba 16.08.2024 tarihinde QNB Finansbank olan borcumdan dolayı lotus hukukta adıma dosya açıldı evinize haciz gelecek birkaç gün bekleyin para bekliyorum ödeme yapacağım diyorum hayır siz bizi oyalıyorsunuz diyorlar ben böyle saçmalık görmedim QNB Finansbank ile yıllardır çalışıyorum bu aralar borçlarım arttı ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hiç yardımcı olmuyorlar QNB Finansbank'tan isteğim dosyamı farklı bir hukuk bürosuna verilmesini rica ediyorum ve kaç kere söylememe rağmen yinede hukuk bürosu aile bireylerimi arıyor

19 Ağustos 2024 15:39 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Taner
21 Ağustos 2024 11:44

Lütfen. Hukuk bürosu süre tanıdı evet teşekkürler ama lütfen ailemdeki insanları tek tek aramayın sadece benimle iletişime geçiniz

Yorumlar(9)

16 Aralık 2024 19:00

Naptın nasıl oldu süreç bugün beni de aradılar eve geleceklerini söylediler 870 bin borcum vardı 25 binini ödemiştim

3 Aralık 2024 11:39

Finans banktan toplam 58 bin tl eve icra ihbarnamesi gönderdiler 30 bin tl ödedim kalan 28 bin tl kaldı bunun için eve icra için gelirlermi ailemin bilmesini istemiyorum her seferinde arayıp mesaj atıyorlar banka hesaplarını mesaj olarak bildirim gönderdiler buna rağmen eve gelirlermi psikolojimi bozdu

20 Ağustos 2024 09:58

Avukata vermeden önce eve ihtarname göndermesi gerekiyordu. Sizi arayan numara 0216 522 3909 mu? Ayrıca ödemeniz gereken tutara faiz uygulandı mı?

20 Ağustos 2024 09:53

Eviniz konutsa zaten ev haczi diye bir şey yok. Evinizden eşya alamazlar gelip kontrol ediyorlar sadece ev mi iş yeri mi diye. Ama üzerinize tapu filan varsa ileri ki durumda onu açık arttırma ile satıyorlar. Ya da sigortalı çalışansanız maaşınızın bir kısmına el koyarlar. Onun dışında sadece rahatsız ediyorlar işte. Tebligat gelmedi mi size? Gelmeden mi avukata verdiler?

19 Ağustos 2024 23:59

Son durumunu nedir? Ben avukatlık olmadım ama avukata vereceklerini söylüyorlar

QNB Finansbank Hukuk Bürosunun Yaptırım Uygulaması Saygısızlığı

23 Eylül 2024 20:4328.819

QNB Finansbank Avukatlık Bürosu QNB Finansbank'a kredi kartım borcunu içinde bulunduğum ekonomik ve sağlık şartlarımd...

1 Yorum

QNB Finansbank Kredi Borcu Ve Yasal Takip Mağduriyeti

1 Şubat 2024 14:356.790

QNB Finansbank kredi borcum yüzünden yasal takibe düşmüş. Eve gelen hiçbir kağıt yok, haberim yok. En son 'Haciz işlemle...

Öne ÇıkanKonular

QNB Türkiye Kategorileri