Özge sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Hukuk Bürosunun Yaptırım Uygulaması Saygısızlığı

23 Eylül 2024 20:43

QNB Finansbank Avukatlık Bürosu

QNB Finansbank'a kredi kartım borcunu içinde bulunduğum ekonomik ve sağlık şartlarımdan dolayı ödeyememiştim. İlk olarak beni Yön Hukuk Bürosu'na verdiler ve oradaki E*** Bey asla yardımcı olmadı ve bana dosyanızı bankaya geri göndereceğim, size bilgi vereceğim, icraya düşmeden banka ile görüşürsünüz demişti, haber bekleyin dedi. Bugün bir öğreniyorum ki beni Litas Danışmanlık ve Hukuk Bürosu'na verip icra başlatmışlar. Orayla görüşüp taksitlendirme yapmalarını istedim ve karşımda C****** diye saygısız birinin yaptırım zoruyla karşı karşıya geldim. Kredi kartı bulacakmışım, sadece kredi kartıyla ödeme yapılacakmış. Ben de bunun mümkün olmadığını, taksitlendirelim dedim, kabul etmeyip üslupsuz konuştu. İstediğim yere şikayet edebilirmişim, kendisi de bana cezai işlem başlatırmış. Ve bir diğer önemli konu, banka bana ihtarnameyi yaşamış olduğum İstanbul'daki evime gönderirken, bu avukatlık bürosu ikametgah adresimin olduğu ama asla orada yaşamadığım yere haciz işlemi çıkartacak. 12 yıldan beri İstanbul'da yaşadığım kayıtlı ve ispatlıdır. Bankanın bile buradaki eve göndermiş olmasına rağmen. İnsanları tehdit tarzında konuşarak para tahsil edeceklerini nasıl düşünebiliyorlar? Bugün şikayet olarak Finansbank şikayet birimine de anlattım. Ben ödeme yapmayacağım demiyorum ki, taksitlendirelim diyorum. Nasıl gidip başkalarından kart bulabilirim? Eğer çözüm olmazsa avukat aracılığıyla tüm şikayetlerde bulunacağım. İstanbul Barosu'na, savcılığa, icra dairesine itiraz. Bu şekilde bir üslup yok, nasıl avukatlık bürosu anlamadım. Diye girip baktığımda haklarında çok şikayet olduğu yazılı. QNB Finansbank, sorunuma çözüm istiyorum.

01 Ekim 2024 16:30

QNB Finansbank litas hukuk bürosu mağduriyeti

Kredi kartımı geçirmiş olduğum sağlık problemlerimden dolayı ödeyemedim. İlk olarak beni yön hukuk bürosuna vermişler. 2 ay dosyam orada kaldı ve oradaki çalışan emir bey dosyanızı bankaya geri çektireceğim ve size bilgi vereceğim siz bankanızla görüşün dedi. Sonra öğreniyorum beni başka bir hukuk bürosuna litas hukuk bürosuna verip hakkımda icra başlatmışlar. Orayla görüştüğümde benimle tehdit ederek avukat olmadığı halde zorlama yaparak tahsil etmek istedikleri kredi kartı bulmam gerektiğini oradan buradan bulacakmışım sadece kredi kartıyla ödeme yapılıyormuş QNB Finansbank taksiti kabul etmiyormuş bunun üzerine ben şikayet de bulundum QNB Finansbank şikayet bölümüne onun üzerine litas hukuk bürosundan Ali bey diye biri beni aradı avukat olduğunu söyledi ve bu yaşanılan olayı yaşanmamış sayalım yardımcı olalım konuşması üzerine bende 26.09.2024 tarihinde saat 2 de ofislerine gidip yüz yüze görüştüm. Görüşmemizde durumumu anlattım ispatlı bir şekilde nerede yaşadığımı faturalarımla beraber gösterdim. Çok fazla borca faiz olduğunu, taksitlendirme yapalım dedim ödeme gücümün ne kadar olduğunu söyledim ve ödeme yapmak istediğimi defalarca söyledim. Kendisi bana salı günü yani bugün QNB Finansbank a gideceğini ne kadar taksitlendirme olur ne olur size salı günü haber vereceğim dedi. Lütfen dedim faiz çok fazla dedim. Kendisi de finansbak ın taksitlendirmeye çok yanaşmadığını taksit planını bugün söyleyecekti. Merak etmeyin bir şekilde halledeceğiz dedi ve yanlarından ayrıldım yanımda da çok sevdiğim bir ablam vardı. Ve bugün bir öğreniyorum benimle görüşme yaptığı gün 26.09.2024 icra emri gönderiyorlar ve bir de yaşamadığım yere. Bugün aramış olmama rağmen WhatsApp'tan yazmış olmama rağmen asla dönüş yapmadı. Bana o gün başka bir numarasını daha vermişti onu da aradım dönüş yapmadı. Bende bugün kendisinden haber bekliyordum QNB Finansbank'a gidecek taksitlendirme ödeme planı için. Ya insanları neden kandırıyorsunuz ben bu durumumda olmama rağmen ödeme için çözüm beklerken yapılan kandırma şekli. QNB Finansbank olarak sizler bu şekilde mi bu kadar şikayet olan hukuk bürolarıyla çalışıyorsunuz. Artık bir çözüm. Yarın icra dairesine itiraz ederek ve suç duyurusunda bulunacağım. Baroya şikayet de bulunacağım. Ve diğer tüm mercilere şikayet de bulunacağım. Bu kadar yalan dolan aynı hukuk bürosundan 2. Yaşadığım olay. Her şey kayıtlı.

23 Eylül 2024 20:41

QNB Finansbank hukuk bürosu

Finansbak kredi kartıma borcumu hem sağlık hem de içinde bulunduğum ekonomik krizden dolayı ödeyemedim. İlk olarak yön hukuk bürosuna verdiler yön hukuk bürosunda ki emir bey ile yanına gidip bile görüştüm ancak bana bankaya geri vereceklerini dosyayı verdiğimiz gibi sizi arayacağız siz görüşün icraya vermeden dediler sizi bilgilendireceğim dedi hepsi kayıtlı ve bugün öğreniyorum beni başka bir avukat bürosu olan litas danışmanlık ve hukuk bürosuna verip icra başlatmışlar. Litas hukuk bürosunu arayıp taksitlendirme istediğimde karşımda saygısız biri bana ismi de cumaali. Taksitlendirme yok kredi kartı getir o şekilde ödeme yapılır yoksa icraya ile alırız. Nereden bulacağım kredi kartını dediğimde oradan buradan bul. Bu nasıl bir üsluptur. Şikayetçi olacağım sizden dediğimde istediğin yere git bende hakkında cezai işlem başlatırım dedi. Bu nasıl bir yaklaşım niran nereden yaşıyoruz bu şekilde konuşarak insanlardan para mı tahsil edebiliyorlar. Ayrıca bana ihtar burda yaşadığım eve çekilirken banka tarafından nasıl bu hukuk bürosu Ankara'da ki sadece ikametgah im orada gözüküyor diye oraya icra çıkartıyor. 12 yıldan beri İstanbul'da yaşıyorum kayıtlı. Bugün bu konuşmalarının detayını QNB Finansbank şikayet birimine de ilettim. Borcumu ödemeyeceğim demiyorum şu an sadece taksitlendirme ile ödeyebileceğimi söylüyorum. 160BİN tl de faiziyle istiyorlar. Yıllardan beri çalıştığım banka olarak sizlerden çözüm bekliyorum aksi takdire kendi avukatımla birlikte İstanbul barosuna oradan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu şekilde yaklaşım şekli yok yaptırım uygulamaya zorla çalışarak kredi kartı bul ne demek sizlerden çözüm bekliyorum. Litas hukuk bürosunda çalışan cumali bey saygısızlığı ve çözüm odaklı olmaması

23 Eylül 2024 20:53 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Akın
Akın

Bir sonuca ulaşabildiniz mi acaba

Nükhet sonuçtan hiç memnun değil

Borç Yapılandırma Reddi Ve Avukatlık Bürosundan Tehdit Ve Baskı

28 Temmuz 2025 22:51

10 Eylül 2024 23:55
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Yön Hukuk Bürosu'nun Tehditkâr Ve Baskıcı Tutumu

28 Nisan 2025 15:34