QNB Finansbank Hesabım Kapatıldı Ve İşlem Yapamıyorum

21 Temmuz 2023 00:41

QNB Finansbank banka politikaları nedeniyle hesabım kapatıldı. Mobil bankacılığa giremiyorum ve müşteri hizmetlerini arayamıyorum. Sorun yok çalışmayalım, ancak hesabıma yanlışlıkla gönderilen paralar var. QNB'den SMS geliyor, ancak hiçbir işlem yapamıyorum. Acil olarak hesabımdaki paraların gönderenlere iade edilmesini ve hesabımın kalıcı olarak kapatılıp tüm bilgilerimin banka tarafından silinmesini istiyorum. Bu konuda aranmak istemiyorum çünkü müşteri hizmetlerini aradığımda banka hesabımı kapattığı için işlem yapamazsınız deniyor ve görüşme sonlandırılıyor. Lütfen bütün bilgilerimi silin, çok kötü bir deneyim yaşadım.

21 Temmuz 2023 00:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Lütfi
Lütfi
21 Temmuz 2023 02:21

Dalgamı geçiyorsunuz müşteri hizmetlerini arıyorum arama yetkiniz yoktur deniliyor ve arama sonlandırılıyor

Yorumlar (5)

Ali
Ali

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptınız. Aynı sorunu yaşıyorum 4 gündür

Yakup

Son durumunuz nedir acaba?

Yakup

Aynı sorun bende de var bir de borçlar var bankaya her ay gidip bankadan ödeme yapacakmış sim gerçekten rezil kredi kartımın ne kadar ödemesi var bilmeden bankaya gitmek

İsmail
İsmail

Düzeldi mi reis aynı sorun bende de var şu anda

Murathan
Murathan

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözüme ulaştınız acaba

05 Şubat 2025 10:48

QNB Mobil Bankacılık Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Engeli