Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Hazır Limit Saçmalığı!

QNB Finansbank Hazır Limit Saçmalığı!
20 Kasım 2023 19:40

QNB Finansbank uygulamasında hesap detaylarımda Hazır Kredi Limiti ve Kullanılabilir Hazır Kredi Limiti olarak 3.700 TL gözüküyor, aynı şekilde Findeks raporumda da ek QNB Finansbank ek hesap limitim olarak bu rakam gözükmekte. Fakat ben bu bakiyeyi kullanamıyorum, kullandırtmıyorsunuz. Bu nasıl bir saçmalıktır benim toplam limitimi bana kullandırtmadığınız para ile işgal ediyorsunuz resmen. Müşteri temsilciniz geçici olarak kapatıldı diyor ama aylardır bu durum böyle, gerekli kayıtları aldım ivedi çözümlenmesini talep ediyorum konuyu BDDK ya ileteceğim çözümlenmemesi durumunda. Bana açtığınız hazır kullanılabilir limitim var aylardır bankalar arası toplam limitimi işgal ediyor ve bunu kullanmak istiyorum. Desteğinizi rica ederim ivedi olarak.

20 Kasım 2023 19:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Hazır Kredi Limiti Görünüyor Fakat Kullanamıyorum

02 Haziran 2024 20:54
QNB Finansbank Hazır Kredi Limiti Görünüyor Fakat Kullanamıyorum
Hasret sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 12:07
"Nakit ihtiyacımı kredi ile kullandım uygulamadan teşekkürler"
QNB Finans Hazır Kredi Limitimi Kullandırmıyor
QNB Finans Hazır Kredi Limitimi Kullandırmıyor