QNB Finansbank ATM Sinde Param Makinede Kaldı Hesabıma Geçmedi

16 Kasım 2023 01:24

QNB Finansbank ATM'sinden hesabıma 15bin tl para yatırırken ATM içerisinde para sayma işlemi yaparken birden bire arıza verdi 'geçici süre hizmet dışıdır' yazısı çıktı ve makine bir süre böyle kaldı. Daha sonra düzeldi kartımı geri verdi ama para hesabımda görünmüyordu. Defalarca kartımla hesabımı kontrol ettim ama para hesabıma geçmemiş, makinenin içerisinde kalmıştı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım onca uğraş sonunda müşteri temsilcisine durumu anlattım. Bana paranın gerekli kontroller sonrası hesabıma yatacağını başka bir işlem yapmama gerek olmadığını söyledi. Sonra defalarca yine aradım müşteri hizmetlerini aynı şeyleri dinledim hepsinden. 2 gün içerisinde sonuçlanır dediler. Oysaki para bana acil lazımdı ve bu onların bankasına ait ve daha sonradan araştırdığımda öğreniyorum ki en çok QNB Finansbank ATM lerinde bu durumlar sıklıkla yaşanıyormuş. Lütfen cihazlarına bakım yapın müşterilerinizi mağdur etmeyin ve lütfen paramı geri verin;hesabıma iade edin ivedilikle.

16 Kasım 2023 12:59

Tamamen ilgileniyormuş gibi bir cevap yazıldı ama beni ne bir banka yetkilisi aradı ne bilgi verildi ne de param hala hesabıma yatırıldı. Lütfen paramı yatırın acil lazım para bana.

16 Kasım 2023 02:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Kuzey

Onb QNB Finansbank ATM sine para yatırma sırasında nedensiz şekilde ATM parayı saymadı bir süre bekledikten sonra kendine geldi kartı verdi ama parayı geri vermedi. Müşteri hizmetlerini aradım. Cumartesi günü yaptırmıştım parayı bugün belki yatar hafta sonu olduğu için en geç pazartesi gün içerisinde mutlaka hesabınıza geçer dedikler. Fakat pazartesi sabah bekledim para yatmayınca öğleden sonra müşteri hizmetlerini aradım. İşte 2 iş günü içerisinde sonuçlanır. Belki uzayabilir gibi bir söylemde bulundular. Benim o paraya ihtiyacım vardı. Ödemelerim kaldı sizin bankanız yüzünden çok zor durumda kaldım. Yatırdığım tutar 30000 di ve zor durumda kaldım. Mağduriyetimi giderirseniz en kısa zamanda memnun kalırım.

Kuzey

Teşekkür ediyorum. QNB ailesine bugün mağduriyetim giderildi.

12 Haziran 2024 08:48
Tolga sonuçtan memnun

21 Aralık 2024 20:15
QNB ATM Para İadesinde Gecikme Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 17:46

QNB Türkiye Kategorileri