QNB Efinans Dijital Köprü'de Tutarsız Müşteri Hizmetleri

04 Kasım 2024 14:19

QNB dijital köprü müşterisiyim. StockMount entegrasyon programı ile çalışma sağlamaktayız. Bu portal ile çalışmaya başlarken müşteri temsilcisinin söylediği, 1 sene boyunca faturalarımızı ücretsiz kesebileceğimizi, 1 sene sonunda ek paket almamız gerektiği söylenmişti. 3 ay geçmeden beni şu an ek paket almaya yönlendiriyorlar.

Ayrıca müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde, 'Size dönüş sağlayacaklar, öyle bir şey yok, biz 1000 kontör hediye alıyoruz.' gibi cevaplar alıyorum. Bir müşteri hizmetli görevlisi farklı konuşurken diğeri farklı konuşuyor. Biri evet 1 sene kullanma hakkınız var, bir sorun var diyor, diğeri ise hayır, öyle bir şey yok diyor.

Kendi içinizde daha karar verememişken, müşterinizi mağdur etmeniz hoş değil. Şu an fatura kesme işlemi gerçekleştiremiyorum ve zor durumda kalmış bulunmaktayız.

05 Kasım 2024 14:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaf Olmayan Kampanya Şartları Ve Çözülemeyen Teknik Sorunlar Hayal Kırıklığı Yarattı

25 Temmuz 2025 19:09
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Dijital Köprü'de Ücretsiz Vaadiyle Yaşanan Hayal Kırıklığı

25 Temmuz 2025 13:26