Haksız Borç Yansıtılması Ve Kampanya İptali

26 Aralık 2024 14:40

Banka, hesabıma 20.000 TL ödülü yatırdı. 17/12/2024 tarihinde mobil uygulamada "Maaşım QNB'de Nakit Ödül Geri Alım" adı altında 18.333,33 TL kredi kartı borcu yansıtıldığını gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak koşullara uygun harcama yaptığımı, bankanın da kampanya ödülünü yatırdığını söyleyerek yansıtılan borcun nedenini öğrenmek istedim. Ayrıca hatanın düzeltilmesini ve borcun silinmesini talep ettim. Müşteri temsilcisi, kampanya koşullarında olmayan ve tamamen keyfi sebepler sunarak kampanyanın benim için sonlandırıldığını, tekrar katılım sağlayamayacağımı, sunulan avantajların iptal edildiğini ve nakit ödülün geri alındığını bildirdi. Kampanyanın gereğini yerine getirerek şartlara aykırı herhangi bir işlem yapmadığım halde haksız bir şekilde kartıma borç yansıtıldı. QNB Finansbank.

profile profile
26 Aralık 2024 14:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:00
Yanlış Kampanya İptali Ve Haksız Borç Yansıması
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 17:14

19 Aralık 2024 10:48