Enpara Ve QNB Finansbank'ta Süreklilik Gösteren Bloke Sorunu

13 Ekim 2024 17:59

Enpara tarafından hesabım Nisan 2024 tarihinde bloke konuldu. Müşteri hizmetlerini arayınca ''Hesabınızdaki tüm bakiyenin belirtildiği ibana aktarılmasını ardından Enpara ait hesabımın kapatılmasını talep ediyorum.'' Diye dilekçe yazdırdılar ve işlemler gerçekleşti. Buna bağlı olarak QNB Finansbank a ait olduğu için Enpara, QNB hesaplarımı da bloke konuldu. Bunun üzerine Şubeye gittim. Şubede ki banka görevlisi hesabınızın içindeki kredi ve kredilerimi kapattırıp hesaplarınızın kapatılması gerekiyor dedi. Gerekli işlemleri yaptım. QNB ve Enpara ait herhangi bir hesap, kredi ve kredi kartı adı altında bağlantım kalmadı. Ama hiçbir ilişkim olmamasına rağmen banka kısıtlama bloke işlemi devam ediyor. Herhangi bir çözüm sağlanmıyor. Dilekçe yazdım. Tekrardan şubeden destek alınız dediler. Şubedeki görevliler çözüm sağlamıyorlar. Buna bağlı olarak diğer banka hesaplarım olsun maaş hesabım olsun ne kredi ne avans hesap başvurularım olumsuz oluyor. Yatırım hesabım Binance TR deki bakiyelerimde bloke halinde güvenlik işlemleri sürüyor. Acilen blokem kalkmasını rica ediyorum.

13 Ekim 2024 18:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Melis
Melis

Nasıl yani diğer banka hesaplarında da mı blokeniz oldu yoksa sadece Enpara ve QNB olarak mı

Kardeşim hallettinmi nasıl kaldırdın

Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 09:26

01 Eylül 2025 14:12
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Enpara QNB Finansbank Güvenlik Sebebiyle Hesap Bloke

18 Nisan 2024 16:32