Sibel sonuçtan çok memnun

Profilo Pişmanlığı Ve Sorumsuzluğu

18 Ocak 2024 03:49
Sibel'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi teşekkür ederim”

Beş aylık Profilo çamaşır makinem Cuma günü arıza verdi. Cumartesi günü servis gelip kontrol ettiğinde anakartın arızalı olduğunu ve bölgede anakart bulunmadığını, temin etmeye çalışacaklarını belirttiler. On yıl parça bulundurma zorunlulukları olmasına rağmen, bana Çarşamba günü gelip tamir edeceklerini söylemelerine rağmen, bilgi vermeden Cuma günü için kendi kendilerine randevu oluşturmuşlar. Bir hafta boyunca mağduriyetim devam ediyor ve yetkili bir muhatap bulamıyorum. Uzaya insan gönderilen bir teknoloji çağında, beş aylık bir cihazın anakart problemi çözülemiyor. Sonuç olarak Profilo'dan duyduğum pişmanlık ifade edilemez. Hem sosyal medya üzerinden hem de hukuki yollarla hakkımı sonuna kadar arayacağım.

18 Ocak 2024 10:54 (Şikayetten 7 saat sonra)

20 Mayıs 2025 08:24

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

20 Mayıs 2025 08:41

Sorunum giderildi teşekkür ederim

Gamzegül sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi: Arızalı Ürün Ve Yavaş Değişim Süreci

Gamzegül
18 Kasım 2024 16:29
Profilo Çamaşır Makinesi: Arızalı Ürün Ve Yavaş Değişim Süreci
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
28 Ekim 2023 12:02