Profilo Nazilli Galerix AVM Ürün Değişimi

11 Ocak 2024 20:01

Nazilli Profilo yetkili servisi hakkında şikayetim var. Ülkü grup'a ait Nazilli galerix mağazasından 2021 yılında parasını ödeyerek Profilo marka buzdolabı satın aldım. Profilo yetkili servisi tarafından kurulum gerçekleştirildi. Ancak buzdolabının yan tarafında çökükler ve vuruklar olduğunu fark ettik. Durumu yetkili servise bildirdiğimizde, galerix mağazasının ürünü değiştireceğini belirttiler. Daha sonra galerix mağazası, değişimin servis tarafından yapılacağını söyledi. Bir hafta sonrasında servis, değişimi gerçekleştirmeyeceklerini ifade etti. Bunun üzerine Tüketici Hakları'na başvuruda bulunduk ve bilirkişi lehimize rapor düzenledi. Servis, 15 günlük yasal süre olmasına rağmen değişimi sağlamadı. Yaklaşık iki aydır bu durum devam ediyor ve biz de üst mahkemeye başvurma kararı aldık. Bugün servisten arayan e*** bey, saat 8'de başka bir müşteriye gideceği için gelemeyeceğini bildirdi. Nazilli Profilo yetkili servisindeki m*** hanım'ın sinirlendiği, servisteki arkadaşların eşime ürünü teslim etme konusunda ısrarcı oldukları ve e*** bey'in ürünü gerekirse geri göndereceklerini söylemesi üzerine, 6 aydır bir buzdolabı için uğraştırıldığımızı belirtmek istiyorum. Nazilli galerix ve Profilo yetkili servisinden şikayetçiyim.
Profilo markasının adını lekeliyorlar ve sıfır buzdolabı parası ödeme karşılığında bana teşhir ürünü gönderdiler. Buzdolabı geldiğinde kutuları bile hasarlıydı.

12 Ocak 2024 13:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Didem sonuçtan memnun değil

Didem
31 Temmuz 2023 19:31
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Çözülemeyen Buzdolabı Sorunu Ve Ücretli Değişim Talebi

Osman
18 Ağustos 15:47
Hakan sonuçtan memnun değil

Hakan
01 Eylül 2024 17:54
Profilo Buzdolabımızda 3 Yılda Çürümeler Paslanmalar Oluştu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Ağustos 2023 09:52