Duygu sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 10:34

Profilo'dan tam 1 yıl önce FRMA325B model fırın aldım. Tüm pişirme önerilerini dikkate alarak pişirme yapmama rağmen, kesinlikle alt kısmı pişirmiyor. Et, tavuk, kek, börek, sebze gibi her türlü yiyeceği denedim; fakat sonuç değişmiyor, bu fırın sorunlu. Daha önce de Profilo marka fırın kullanmıştım ve böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu yüzden yine Profilo tercih ettim ama pişmanım. Yetkili birisinin en kısa zamanda iletişime geçmesini bekliyorum.

13 Aralık 2023 13:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

17 Aralık 2023 00:43

Merhaba şikayet oluşturduktan birkacnsaat sonra arayıp ısıtma testi için randevu verdiler yetkili arkadaş geldi test yaptı sorun olmadığını söyledi kitapçıkta ki pişirme tavsiyelerinw uymamı söyledi söylediği gibi yaptım fakat sonuç yine aynı kesinlikle hamur islerinin altı pişmiyor altı pissin diye çok uzun sure tutuyorum bu kez hepten yanıyor

17 Aralık 2023 00:44

Sorunum çözülmedi yani teknik olarak sıkıntı yok diyen birisine ne diyebilirim kesinlikle alt kısım pişirmiyor çok zor ısıtıyor

Mas.sare sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Fırınımın Altı Pişirmiyor, Yemekler Çiğ Kalıyor

Mas.sare
07 Haziran 2024 15:03
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
22 Ocak 2025 18:05
Profilo Fırın Pişirme Sorunu
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ankastre Fırında Pişirme Sorunu Ve Kalıcı Çözüm Talebi

07 Eylül 2025 17:42