Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Fırınım Pişirmiyor Dışı Yanıyor İçi Pişmiyor

Profilo Fırınım Pişirmiyor Dışı Yanıyor İçi Pişmiyor
24 Temmuz 2024 11:37

Profilo fırınım pişirmiyor, dışı yanıyor, içi hamur kalıyor. Daha önce şikayette bulundum, yetkili servis geldi. Isıtma testi yaptı. Bir sorun olmadığını söyledi fakat şikayetim devam ediyor. Kesinlikle marka beklentimi karşılamadı, fırını kullanmak işkence oldu resmen.

24 Temmuz 2024 11:11

Profilo fırınım aldığım günden beri pişirmede sorun yaşıyorum daha önce yetkili servis geldi bir sorun olmadığını söyledi ama hala aynı kek börek yemek yüzünü yakıyor çiğ bırakıyor çeşitli pişirme teknikleri denedim ama hala aynı ürünümün garantisi bitmeden değişim yapılmasını istiyorum firmadan aksi takdirde gelip bakıp sorun yok deyip gidiyorlar bu ekonomide zaten zorla alabiliyoruz aldığım günden beri de bu şekilde

24 Temmuz 2024 11:45 (Şikayetten 8 dakika sonra)

27 Temmuz 2024 13:15

Kesinlikle Beklentim karşılanmadı servisten beni arayıp fırının tepsisinde pişirmeniz gerek kitapçıkla pişirmeniz gerek gibi önerilerde bulundular ama her şekilde denedim ben zaten gelip pişirme test yapacağız diyorlar kesinlikle istemiyorum her şekilde denedim neden kabul edilmiyor üründe teknik arıza var

Meyra

Sorununuz çözüldümğ aynı sorun bende de var sürekli test yapacağız diyorlar

Duygu

Maalesef aynı pişirme şekli bir şey değişmedi test yapmalarını istemiyorum gelip kek pisiricekler kör bir fırında olsa elbet keki pişirir yani

Murat
25 Temmuz 2023 14:15
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
22 Ocak 18:05
Profilo Fırın Pişirme Sorunu
Dağcioğlu sonuçtan hiç memnun değil

Dağcioğlu
20 Şubat 2024 17:21