Hayat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sorun Çözülmedi Mağdurum!

29 Ekim 2023 18:48

05 Kasım 2023 13:46

Profilo çamaşır makinesi pişmanlıktır çok ilgisizler sadece müşteri hatası deyip çıkıyorlar sorunuma asla çözüm bulmadılar bu son Profilo'dan alışım garantili ürünü ikinci ele satmak zorunda kalacağım başka çözümüm kalmadı göz göre göre temiz yıkamıyor tertemiz kazana katman vardır diye yalan söylüyorlar kazanın temiz olduğunu göre göre belkide şudur budur diyorlar deterjandandır dediler deterjanı değiştirdik makineyi değiştirmelerini talep ediyorum ama hiç sanmıyorum çok ilgisizsiniz

29 Ekim 2023 02:57

Profilo çamaşır makinesi kirli yıkamaya başladı servisi çağırdım kazandan olabilir dedi kendi kardeşim de servis altından kazana baktı kontrol etti kazan kesinlikle tertemiz kullanıcı hatası yazıp durmuşlar ama denemediğim yol kalmadı deterjan değişikliği temizleme ürünleri elbiselerim şu an kiriyle çıkıyor ve sorunum kesinlikle çözülmüyor ya sorunu çözümler ya da makineyi değiştirsinler Profilo pişmanlıktır aylardır bu makineyle uğraşmaktan gına geldi

29 Ekim 2023 02:51

Sorunum çözülmedi

30 Ekim 2023 14:51 (Şikayetten 20 saat sonra)

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesinin Aşırı Titreşimli Çalışması Ve Garanti Kapsamında Hızlı Değişim Talebi

Doğukan
15 Şubat 15:53

Nazli
30 Nisan 00:40
Profilo Çamaşır Makinesinde Hızlı Paslanma Sorunu Ve Ücretsiz Onarım Talebi
profilo-camasir-makinesinde-hizli-paslanma-sorunu-ve-ucretsiz-onarim-talebi-2.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 12:45
Tüm CGA141X0TR Şikayetlerini Gör