Profilo Buzdolabı Şikayet Kablosu Ezik Geldi

Server
29 Mayıs 2024 12:07

Kayseri yetkili bayisinden Profilo marka 4 ürün aldım. Buzdolabı yetkili servis tarafından kutusu açıldığında kablosunun ezik ve deforme olduğunu gördük. Ürünün Yenisi ile değiştirilmesini istedim. Basit bir arıza olduğunu bunun için ürünün değiştirilmesine gerek görmediklerini Profilo yetkilisi arayarak bildirdi.
Profilo alacak ve tercihini bu yönde kullanacak tüketicilerin bir kere daha tercihlerini gözden geçirmesini İsterim. Özellikle bayisinden almayı tercih ettik ki sorun çıkarsa işlerimiz daha kolay olsun şeklinde düşündük keşke spottan daha ucuza alsaydım.
Ürün teslim edildiğinde kutusunu açıp kontrol etmem gerekiyormuş ben ürünü açıp kontrol etsem servis geldiğinde bu ürün açılmış diye kurmayacaktı böyle bir anlayış var mı?
Ben kutunun sağlam olup hasarsız olarak teslim almışım şirket yetkilisi kutuyu açıp ürünü sağlam olup olmadığını kontrol etmem gerektiğini bana bildiriyor.
Daha sonra servis bu cihaz açılmış biz bunun garantisini başlatmayız diye sıkıntı yaşayacaktık. Nereden tutarsanız elinizde kalıyor onun için Profilo alacaklar tercihlerini bir daha gözden geçirsinler.

29 Mayıs 2024 15:24 (Şikayetten 3 saat sonra)

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
09 Ağustos 2024 13:15

Profilo Buzdolabı Almak Pişmanlıktır

Murtaza
04 Haziran 2024 01:52
Profilo Buzdolabı Almak Pişmanlıktır
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
10 Kasım 2023 22:58