Profilo Bulaşık Makinesi Kendi Kendine Sinyal Veriyor Su Alıyor Ses Geliyor

20 Eylül 2023 20:30

Bulaşık makinesi kendi kendine sinyal veriyor. Su alıyor. Ses geliyor. Mecburen fişten çekiyoruz şimdiye kadar yoktu ama bu bir sene içinde böyle oldu. Makinenin ilk defa kendi kendine çalışsın diyoruz su alıyor. Sinyal veriyor ama makine geri çalışmıyor mecburen elektrikten kesmek sorunda kalıyoruz.

21 Eylül 2023 10:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

27 Eylül 2023 10:25
Ali
27 Eylül 2023 22:53

Arandı ulaşılmadı denilmiş ama bana hiçbir servis aramadı ve her zaman telim açık

Sevda
Şikayeti Çözüldü

18 Eylül de bulaşık Makinesi aldık montaj yapılınca çalıştırdım makinenin kurutmadığını makinenin içinin yoğun bir şekilde damla Damla Su olduğunu bulaşıkların ıslak olduğunu fark ettim tekrar çalıştırdım sonucu aynı değişmedi servis çağırdım bir sorun var bu şekilde olmaması gerekir dedi finiş parlatıcı önerdi deterjan değiştirin dedi sonuç aynı servisçi birçok şey denedi fayda vermeyince en son bu makine böyle sorun yok beni boşuna çağırdınız deyince ücret talep etti müşteri hizmetleri aradık tekrar servisçi göndereceğiz dediler servisçi sıkıntısı yoktur deyip gitti öyle böyle bir haftadır makinenin sorunu çözülmedi çözülecek gibi de değil kesinlikle iade etmek istiyorum artık uğraşmaktan bıktım

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
04 Haziran 22:05