Aykut sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 13:45

Profilo kurutma makinemizin kapak lastiğinde deforme oluştu, 9 aylık ürün garantisi devam ediyor. Servis çağırdık, kullanıcı hatası diyor. Neye göre bu kanıya vardı bilemiyorum. Sadece conta değişimi yapılmıyormuş, kapak komple değişmesi gerekiyormuş. 5500₺ fiyat verdi. Müşteri hizmetlerini aradık, iskontolu 5000₺ takabileceklerini söylediler. Parça yurt dışından geleceği için 1 ayı bulabilirmiş. Bir ay makinesiz kaldığımıza mı üzülelim yoksa kullanıcı hatası diyerek garantiye girmiyor diye bize fahiş fiyata kapak sattılar ona mı, bilemedim. Vesselam yerli ürün almadığıma bir kez daha pişman oldum. Kapak takıldıktan sonra faturalarımla Tüketici Hakları'na başvuracağım.

08 Aralık 2024 19:33 (Şikayetten 5 saat sonra)

19 Aralık 2024 12:57

Evet beş saat sonra buraya yazıp tülin hanım isim li temsilci beni arayarak çok ilgiliymiş gibi davrandılar süreci ben takip edeceğim fiyatta indirim için ve tamirat sürecini hızlandırmak için gerekli çalışmaları yapıp sizi yarın arayacağım dedi ama ne yazık ki bir hafta oldu ne çözüm var ne arayan ben iki kez aradım henüz kapak yok cumartesi gelecekmiş yani sadece oyalama taktiği

Profilo Kurutma Makinesi Sorunları Ve Servis Deneyimi

Turkan sonuçtan çok memnun

Turkan
03 Ekim 2024 15:45
Profilo Ankastre Ürün Sorunu ve Garanti Mağduriyeti
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
11 Eylül 2024 19:08