Erol sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 19:41

19.02.2024 tarihinde 13.799TL ye Philips XC7057 / 01 dikey şarjlı süpürge satıldık. Cihaz yaklaşık 10 ay sonra silme işlemi yapan başlığından gereğinden fazla su sızdırmaya başladı. 25.11.2024 tarihinde yeni aldığımız TV montajına gelen Philips yetkili servisine bahsettik. Cihazı servise alalım dediler ve götürdüler. Birkaç gün sonra aradığımızda cihazın ıslak başlığında çatlak var bu garantiye girmez dediler ve 5 bin küsur tl yedek parça fiyatı verdiler. Bunu kabul etmeyeceğimi söyledim cihazı iade edin dedim bu garantiye girmediği için gelip almanız lazım dediler. Philips müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen bir çözüm üretmediler. Yedek parça fiyatını 4.800 TL gibi yapalım dediler. Oysa cihazın garanti belgesinde tüm parçaları dahil 2 yıl garantilidir ibaresi var. Yazıklar olsun Philips'e, yeni TV aldığıma da pişman oldum. Şu anda cihaz serviste inatlaşıyoruz getirsinler diye. Konu ile ilgili tüm yasal haklarımı biliyorum alana kadar takip edeceğim.

13 Aralık 2024 09:49 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Aralık 2024 16:35
15 Aralık 2024 13:40

Müşteri hizmetleri her konuşmamızda bana aynı şeyleri tekrarlayıp durdular. Müşteri memnuniyetini hedefleyen bir yaklaşım yok. Üretilen bir çözüm yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Umarım onlar da Türk tüketicisinin global markalar tarafından soyulmasına müsaade etmezler.

25 Ağustos 2025 15:10

Merhaba, Sorunumuzu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdık ve 9 ay sonunda haklı bulunduk. Beni en çok sinirlendiren şikayette bulunduğumuz Philips'in Tüketici Hakem Heyeti'ne biz sorumlu değiliz deyip sorumlu olarak kendisi ile aynı adreste bulunan Versuni Ev Aletlerini göstermesi. Bu süreci 4 ay daha uzattı. Bu müşteri memnuniyetini önemseyen bir firmanın yapacağı bir iş değil. Elveda Philips, yakında evlenecek 2 çocuğum var onlar da sürece şahit olduğu için Philips markalı bir ürünü kesinlikle evlerine sokmayacaklar.

08 Mayıs 2025 23:00
Philips Süpürge Batarya Değişimi Ve Garanti Mağduriyeti
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Garanti Sorunları

03 Nisan 2025 12:55
Philips Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Garanti Sorunları
philips-supurge-kirilan-parcalar-ve-garanti-sorunlari-1.pdf
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 14:57
Mert sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:47
philips-elektrikli-supurgede-garanti-ve-kalite-hayal-kirikligi-1.pdf