Derya sonuçtan hiç memnun değil

Penti'den Aldığım Ürünlerde Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İle İlgili Şikayetim

Derya
04 Eylül 2023 01:39

Birkaç ay önce Penti'den aldığım swet tişörtü bir kere giyip durulamaya attım ve bir birkaç bölgesinde ve iç kısımlarda bitlenme oldu. Hatta son zamanlarda aldığım her üründe problem çıkıyor, Denizli çınar mağazasına götürdüm mağaza çalışanı a*** hanım bunu kabul etmezler bölgesel olduğu için dedi ve çok basit bir açıklama sert bir mizahla bu kabul olmaz dedi. Ben yaklaşık 10 yıldır aralıksız alışveriş yapıyorum Penti'den ama bu yıl aldığım her üründe problem var keten pantolon aldım 30 derece yıkadım çekti. Çorap aldım pamuklu resmen naylon daha bir sürü problem...

Ürünü mağazaya teslim ettikten tam bir ay sonra cevap gelmedi mi diye aradım hayır dediler. Bir hafta sonra tekrar aradım merkezden cevap gelmedi dediler. Tekrar aradım bir hafta sonra henüz cevap yok dediler. Yaklaşık iki üç hafta sonra müşteri kaynaklı cevap geldi dediler. Peki dedim. Niye bu kadar geç cevap geldi. Kargolama da sıkıntı var merkez yoğun sebepler sundular tamam dedim bir hafta sonra yani bugün almaya gittim şok oldum. Gebe a** hanım tişörtü arka kasanın altındaki dolap da bayağı aradıktan sonra inanılmaz bir şekilde rula yapılarak fişi de yırtık pırtık soluk üzerine konulup maydanoz lastiği ile iki kat bağlanarak toz için de soluk ve inanılmaz derece buruşuk ve 10 kat daha bitlenmiş. Sanki 10 yıldır kullanılmış yer bezi için kullanılan bir çaput verir gibi elime verdi. Benim elimde ki fişe bakmadan beni görünce verdikten sonra fişi aldı o ürünü o pislik içinde Tozlu o şekilde verince şoke oldum. Elim ayağım titredi sonra lastiği çıkardı.

Ben tişörtü açtım bu ne böyle ben size böyle mi verdim dedim, biz burda işlem yapmıyoruz dedi. Tamam ama ben size verdiğimde böyle değildi ki dedim biz sadece gönderiyoruz dedi. Bu şekil de mi dedim kargo poşeti de mi yok dedim bana de poşetiniz var mı diyor ağzım açık kaldı kargo poşeti ile gelmiyor mu dedim bana açıklama poşetin üstünde sadece çınar şube yazar dedi. Sizin isminiz için poşeti açmamız gerek dedi ama fişte de isim yazmıyor isim yazan hiçbir resmi belgede yok teslim aldığına dair belge de yok sadece benden ilk verdikleri teslim fişini aldı.

Bana sadece rulo  haline getirdikleri lastikle bağladıkları bez parçasına benzetilen tişörtü verdiler. Artık Penti bana bu yapılan saygısızlığı çözmezler ise resmi olarak tüm haklarımı arayacağım hatta dava bile açabilir. Bu olay bana Penti'nin yaptığı bir hakarettir çok acil çözüm istiyorum. A** hanıma da gerekli uyarıları yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Acil dönüş.

03 Haziran 2024 11:15 (Şikayetten 9 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili talebiniz çözümlenmediyse, konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Ankara Cepa Penti Mağazası Çalışanların Üslubu Ve Tavrı

Tc Dilek
03 Aralık 2023 15:28
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
07 Haziran 2024 10:37
Penti Zorlu Mağazası Faturaya Vermediği Ürünler Ekleyip İade Almıyor
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
22 Mart 2025 16:29
Penti Çorapta Tüylenme Ve İlgisiz Mağaza Deneyimi
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
06 Ağustos 2023 22:46

Ayşe
15 Ağustos 2025 15:49
Penti Şeffaf Sütyen Askılarında Tekrarlayan Kırılma Ve İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

Penti Kategorileri