Kubraca sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Online Check-in Sorunu!

Kubraca
10 Eylül 2024 00:00

09.09.2024 tarihi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı -Cidde kral Abdülaziz Havalimanı uçuşum 1 haftadır sistemden online check-in yapmaya çalıştım bir türlü olmadı aramadığım yer kalmadı bir türlü dönüş alamadım bu nasıl bir firmadır müşteri hizmetleri bile dönüş yapmıyor sadece boş boş dakikalarca yeni açılan Havalimanı hakkında bilgi veriyor uçuş tarihleri hakkında müşteri temsilcisine bağlanmama rağmen cevap veren olmadı dakikalarca bekledim bugün saat 12.47'de attığım fotonun tarih bilgisi mevcut ss alındı kapı numarası dahi belli olan uçuşun üstüne tıklamamıza rağmen online check-in yapamadık Pegasus mobil uygulama üzerinden bol bol müşteri olarak bilet aldık daha önceden çok bilet aldım gündüz kapısı açılan uçağın öğreniyorum ki bugün başka şehirden Sabiha'ya varmamıza rağmen check-in yapmak için gittiğimiz zaman öğreniyoruz ki 08.09.2024 00.05 uçağıyla uçak gitmiş normalde tüm uygulama veya web sitelerinde uçak bileti alınca aynı gün farklı uçuşlar tercih ettiğimizde saat için uyarı veriyor ben fark etmedim sistem bir sıkıntı var tarihlerinizi kontrol edin saatleriniz uyuşmuyor diyebilirdi yazılımcı arkadaşlar bunu yapar aynı kişi dün gece uçacak olsa bugün tekrar Cidde'den nasıl tekrar Batman'a gelip oradan İstanbul'a gidecek mantık hatası var bir kere mobil uygulamayı silip bir daha Pegasus'u tercih etmeyeceğim çok zorumuza gitti hala ben bu gece 00.05'te uçacağımı sanıyorken gece giden uçağı havalimanında öğrendik online check-in yapabilseydik eğer tarihleri fark eder ona göre hareket ederdik online check-in yapınca mailimize gönderilen mobil uygulamada olan PNR no. Geçersiz olduğunu 1 hafta boyunca bu şekilde yanıtlandı şu anda ne yapacağız lütfen bir geri dönüş yapın.

profile profile

İbrahim

Ne yaptınız sonra?

Kubraca

1 gün havalimanında kalıp yarına 4000 TL'ye tekrar bilet aldık

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
06 Temmuz 2023 11:41
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
09 Ocak 2024 14:34
Pegasus Sistem Hatası Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Pegasus Sistem Hatası Ve İletişimsizlik Mağduriyeti
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Işıl
13 Mayıs 2024 13:22