Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hava Yolları Satın Aldığımız Koltuğu Başkalarına Da Satmış

Özgür
07 Temmuz 2024 00:58

Pegasus Hava Yolları şirketinde 06.07.2024 tarihli İstanbul-Şanlıurfa 19:15 kalkış, 21:00 iniş olarak iki kişilik bilet aldık. Ekstra ücret ödeyerek koltuk seçimi yaptık. Bilet numaraları 23A-23B olarak elimizde biletler mevcuttur. Aşağıya resmini de yükledim. Uçağa binip yerimiz olan koltuklara oturduktan sonra iki yolcu gelip 'Bizim koltuklar orası' dediler. Sonra onların biletine bakınca aynı koltuk numaralı 23A-23B koltuk numaralı yerleri onlara da satmışlar. Yani iki koltuğu dört kişiye satmışlar. Ben ve eşim, ekstra özel ücret ödeyerek satın aldığımız pencere kenarı biletimiz olmasına rağmen bizi acil çıkış kapısı olan yere oturmamızı istediler. Biz bu durumu kabul etmek istemedik, bize başka yerler önerdiler ama kendi yerimize oturamadık ve bu durum bizi fazlasıyla strese soktu. Ayrıca eşim hamile olduğu için fazlasıyla stres ve sıkıntı yaşadık. Diğer yolcular da müdahil olmaya çalıştı, bizim huzurumuz bozuldu ve strese bağlı olarak eşimin başı ve midesi ağrımaya başladı. İlaç içemediği için ne yapacağımızı bilemedik. Mecburi olarak gösterdikleri yerlere oturmak zorunda kaldık. Bu durum eşimin sağlığını ve moral durumunu fazlasıyla olumsuz etkiledi. Daha henüz doğmamış çocuğumun sağlığına herhangi bir zarar gelmiş ise bunun karşılığını kim verebilir? Maddi ve manevi bu durumun çözülmesini istiyoruz. Bu yaşadığımız olayın karşılığını alana kadar gidebileceğimiz yere kadar her yere gideceğiz, başvurularımızı yapacağız.

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
15 Şubat 2024 22:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 19:48

Gözde
07 Eylül 2023 14:41
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
04 Ekim 2023 22:53