Zeynep
06 Nisan 2023 14:51

Pegasus bol bol üyesi olarak Viyana - İzmir uçuşumun saatini değiştirmek istiyorum. Tarih değişikliği yapacağım için Flex bilet aldım. Bilet değişikliğinde 24 lira bir tutar çıkıyor, ödemek için kart bilgilerimi giriyorum süresi doldu tarzı bir hata veriyor. Yurtiçinde ailem aracılığıyla aradık, 1382 Lira fiyat farkı vardır diyor. Web sitesinde 24 TL olan uçuş, telefonda nasıl 1382 Lira olarak söylenebilir? 'Pegasus Flex, web ve acente kanalından, bilet satın alımı sırasında misafirlerimize sunduğumuz, satın alınan biletin cezasız ve sınırsız sayıda değiştirilebilmesini sağlayan üründür. Değiştirilen biletlerden yeni bilet, eski bilete göre daha yüksek ücretli ise aradaki ücret farkı ayrıca tahsil edilir.' ne demek? Yakıt bedeli, vergi bedeli vs. Vs. Talep edecekseniz tekrardan neden buna para ödetip böyle bir seçenek sunuyorsunuz? Flex için ekstra ücret ödemiş olmama rağmen parasını verdiğim hizmeti kullanabilmem için yalvartıyorsunuz, siz kurumsal ve uluslararası bir firma olarak insanlara bunu yaşatmaya hiç utanmıyor musunuz?

Pegasus’ta Yurt Dışı Uçuşunda Puan Kullanılamıyor

28 Aralık 2025 15:35
pegasusta-puan-kullaniminin-yogun-donemlerde-kaldirilmasi-3.jpg
pegasusta-puan-kullaniminin-yogun-donemlerde-kaldirilmasi-2.jpg
pegasusta-puan-kullaniminin-yogun-donemlerde-kaldirilmasi-1.jpg
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Bolpuan Kullanım Sorunu

Muhammed
16 Mart 2025 02:25
Pegasus Bolpuan Kullanım Sorunu

Hediye Puan Kullanma Kuralı Açıklanmadığı İçin Müşteri Ek Masraf Ödedi

Oğuzhan
11 Ocak 00:47
hediye-puan-kullanma-kurali-aciklanmadigi-icin-musteri-ek-masraf-odedi-1.jpg
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Genç Bol Bol Ücretsiz İptal Hakkı Bilgilendirme Sorunu

Melisa