Pegasus Erzurum Uçuşu Sorunu

08 Mayıs 2024 02:12

Nereden tutar iseniz tutun bu yazacaklarımın kabul edilir bir tarafı yoktur. Özellikle hassasiyeti olanlar çok iyi okusun. 07.05.2024 tarihinde 21:15 Erzurum Sabiha Gökçen uçuşumuzu gerçekleştirmek için uçakta yerimizi aldık. 30D ve e koltuklarında seyahatimize başladık. Bu bir Erzurum uçağı doğu Anadolu ilinin en muhafazakar illerinden biri olduğunu bilmeyen yetkililer var ise bence boşuna o koltukta oturmasınlar. Böyle bir iç hat uçuşundan Pegasus cafe de alkol satışı nasıl yapabilirsiniz. Ve daha kötüsü İki tane genç 29 numara b ve c kısmında oturan kişilere alkolü bir de buzlu mu olsun deyip nasıl verirsiniz. 29 d koltukta oturan ufak çocuktan da mi utanmadınız bu servisi yaparken. Ve bu biralardan biri de içen kisinin koltuğuna döküldü. Bu koltuk seyahat sonrası ne kadar temizlendi peki başka seyahatte namaz kılan biri bu koltuğa oturacak olur ise bunun günahı vebali sizlerindir. Ve 10 gün içinde 2 uçuşum da Pegasus tan oldu. İki uçuşumda da sorunlar ile karşılaştım. Bu saatten sonra Pegasus hava yollarını tercih etmeme sebeplerim fazlasıyla var

Vahide
Vahide

Uçakta alkol satıldığını bilip tercih eden sizsiniz zorlamı bilet sattılar

Efe
Efe

Bilmiyor iseniz öğrenin coğu hava yolu şirketlerinde sadece business yolculara bu hizmet verilir ve oradaki insanlarda alkolün nasıl tüketildiğini bilirler. Birbirlerine saka yaparken mesela alkolü koltuğa dökmezler. Sizinle muhatap olmama dahi gerek yok ama biraz bilgi hazineniz genişlesin diye yazayım dedim

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
07 Eylül 2023 10:00

Uçakta Uygunsuz Davranışlara Karşı Pegasus'un Yetersiz Müdahalesi

Rıza
24 Eylül 2025 13:00
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
27 Ağustos 2023 16:51