Bedirhan
18 Eylül 2024 14:09

Antalya-Dalaman otobüs biletlerine bakarken sadece tarihi değiştirdim, otomatik olarak Esenler Otogarı'ndan Bursa Otogarı'na değişiklik yapmış (PNR QVW50GJ). Bu Bilet.com nasıl böyle bir şey yapabiliyor, şaşırıyorum. Telefonla arayıp konuşacak bir müşteri hizmetleri bulunmuyor, eskiden vardı, şimdi online olmuş ve canlı destekte hiçbir türlü yardım alamıyorsunuz. 2 dakikalık bir dikkatsizlik sonucu 5 dakika önce aldığım bileti iptal edemiyorum veya kupon olarak geri vermiyorlar. Bana dedikleri şey, sefer saatine 6 saatten az kaldığı için iptal edemeyiz. Ben bu bileti 3 gün önce alsam neyse diyeceğim, daha alalı 2 dakika oldu ve seferin kalkmasına yaklaşık 5-6 saat var. Bu site artık güvenilmez olmuş. Her zaman buradan alırdım, artık bir daha hayatta almam bu siteden.

18 Eylül 2024 14:13 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

18 Eylül 2024 14:27

Obilet Bilet İptalinde Mağduriyet Ve Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı

Yeşim
15 Haziran 11:12
Obilet Bilet İptalinde Mağduriyet Ve Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
01 Şubat 13:31
Sorumsuz İptal Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
22 Kasım 2024 01:14
"Teşekkürler Obilet... Teşekkürler, Can İstanbul. 😇🙏🏻🌸"
Yoğun Yağış Nedeniyle Bilet İptalinde Karşılaşılan Sorunlar
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
14 Kasım 2023 02:02
"Son görüştüm müşteri temsilcisine teşekkürler"