Onur sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 15:45

N11.com aracılığıyla ASOSYAPIMARKET'ten 201768765238 sipariş numarası ile boya siparişi vermiştim. Kargoyu teslim alırken boyayı koydukları kartonun dışında herhangi bir hasar yoktu fakat içini açtığımızda boyanın üst kapağındaki çatlaktan boyanın üçte birinin kartonun içine boşalmış halde olduğunu gördük ve hemen N11 ile iletişime geçtik. N11, mağaza soru kısmından mağazayla konuşmamı istedi. Ben zaten kimseyle muhatap olmak istemediğim için N11 üzerinden sipariş verdim. Neyse, mağaza 500 TL IBAN'a geri ödeme teklif etti. N11'in bundan haberi yok sanırım. Ben üçte biri yaklaşık 750 lira yapıyor ve boya zaten kurumuş. Ben sıfır boya satın aldım, patlak boyadan bir de zarara mı gireyim? Kabul etmedim tekliflerini. 4-5 gündür N11'in bu işi çözmesini bekliyoruz. Boyamız var, boya yapamıyoruz. Yeni boya almak istemiyoruz, bu boyanın akıbeti belli olmadığı için ve bugün en son kontrol ettiğimde boyanın altında da çatlak olduğunu fark ettik. Boyanın zaten yarısından fazlası telef oldu. Bana hâlâ geri dönüş yapacaklar. Bu kadar yavaş ve alakasız bir müşteri hizmetleri ne gördüm ne duydum. N11'den sipariş vermeden önce lütfen 1-2-3 hatta ne olur ne olmaz 4-5 kere düşünmeniz gerekir.

21 Haziran 2024 13:22

N11.com ürünü 10 gündür ne iade et dediler ne de paranı göndereceğiz dediler. Yazık sizin gibi şirkete. Paramın bildiğin üstüne oturdunuz. Sizin yüzünüzden yeni boya almak zorunda kaldım. Yeni aldığım ve eski aldığım boya ile beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Umarım onlar sizden alır.

21 Haziran 2024 14:10

Bu da mağazanın N11 ile olan şeffaf iş ilişkileri

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
16 Haziran 2025 16:58
Aldığım Ürünler Kusurlu Geldi, Para İadesi İstemediğim Halde Ürünlerim Gönderilmedi

Ayşe
12 Ekim 2024 13:58

Hüseyin
16 Mayıs 2024 10:52
N11 20 Gün Bekleyiş: Ürünüm Nerede?
N11 20 Gün Bekleyiş: Ürünüm Nerede?

N11'de Aynı Sorumsuz Satıcıyla İki Kez Mağduriyet Yaşadım

Taner
06 Ağustos 2025 11:50
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Şubat 2024 12:07