Hüseyin sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Şarj Etmiyor Şarj Aleti

17 Mart 2024 20:53
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Ürün 1 gün sonra elime ulaştı Atakan bey ve servis ekiplerine teşekkür ederim”
16 Mart 2024 02:50

Sıfır olarak 11.03.2024 tarihinde aldığım abra A5 v21 diz üstü bilgisayar durduk yere şarj kesiyor şarj aletinde mıdır bilgisayar damı arıza bilmiyorum ama böyle güçlü ve kaliteli bir firmanın ürünün böyle çıkması çok üzücü

17 Mart 2024 20:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Mart 2024 11:33

Değerli Hüseyin K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

19 Mart 2024 16:56

Ürünü kargoladım kargo ulaşmış servis sırası bekletiliyorum 7 gün servis süresi deniliyor çıldırmamak elde değil Sıfır aldığım Ürünün şarj aleti bozuk geliyor yenisini göndermek yerine servis de sıra bekliyormuş ürün hâlâ Pişmanlık yaşadım resmen Monster gibi yerli ve güçlü bir firmayı tercih ettiğim için mağdur mu olmam gerekiyor yani?

20 Mart 2024 09:17

Müşteri temsilcisi Atakan beye ilgilerinden ötürü teşekkür ederim ürünün elime geçmesini bekliyorum küçük jestler müşteriyi kazandırır sağ olun

21 Mart 2024 18:08

Ürün 1 gün sonra elime ulaştı Atakan bey ve servis ekiplerine teşekkür ederim

Ahmet

Aynı sorun bende de var benim ki 2021, garantisi doldu. Çözüm hakkında bilgi verdilermi. Şarj aleti mi sorunluymuş?

Monster Notebook Kategorileri