MNG Kargo Keyfi Dağıtım Yapmıyoruz

06 Eylül 2023 10:06

MNG Kargo firmasını Antalya Manavgat şubesini kargolarımı evime getirmedikleri için şikayet ediyorum. Müşteri temsilcileri bile normal. İstetmiyorlarsa dağıtamazlar diyor. Böyle bir mantık var mı hayır kargoyu sadece a şehrinden b şehrine götürmek kargoculuk mu? Bunu otobüs firmaları yapıyor kargo firmaları adrese kadar getirmek zorunda anlamadığım sadece MNG Kargo getirmiyor diğer kargo firmaları getiriyor. Paşa gönlümüz o mahalleye dağıtmak istemiyor diyorlar geçiyorlar. İyiymiş gerçekten işimizi gücümüzü bırakıp bir kargo parası da yola verip gidip kargo alıyoruz. Hayır kargo ağır bir şey olsa özel araba tutup alacağız. Oda bize yansıyacak herhalde böyle bir sistem olamaz. Yıl olmuş 2023 firmalardaki rahatlık kimsede yok bu kargo firmasıyla çalışan şirketlerde hata var MNG Antalya şubesiyle kesinlikle çalışmasınlar bıktım. Amazon Trendyol hepsine şikayet ettim benim kargomu MNG ile gönderim yapacaksınız almayacağım diye. Bildiğim her yere şikayet edeceğim önemli değil bu son kargom gider alırım. Kimse ses çıkarmadıkça bunlarında hoşuna gidiyor galiba.

06 Eylül 2023 10:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Abdullah sonuçtan memnun

06 Ekim 2023 18:00
Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2023 20:26
MNG Kargo Kargomu Evime Getirmiyor
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:03

19 Temmuz 2023 17:04