Durustolunyeter sonuçtan çok memnun

Migros Yetkililerinin Sorumsuzluğu Ve İnsan Sağlı İle Oyun Oynuyorlar!

21 Ağustos 2024 19:39
Durustolunyeter'in Teşekkür Mesajı
“Şirket yetkilisi konuya. El atınca hemen yardımcı oldular ama kurye vb. Taşıma harici herkese teşekkürler çünkü yalan söylüyor kurye iyi niyeti suistimal eden birisiydi”
22 Ağustos 2024 08:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

22 Ağustos 2024 16:08

Siz şimdi sorunu çözümleme yolu olarak teşekkür mu ediyorsunuz ben sizden teşekkür beklemiyorum çözüm bekliyorum birbirinden farksız memnuniyetsizlik sorumsuzluk

04 Kasım 2024 21:16

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

Deniz
25 Kasım 2025 18:40

Sipariş Notum Dikkate Alınmadı, Yanlış Kapak Renkleri Gönderildi

Gülşah
26 Kasım 2025 20:07
Sipariş Notum Dikkate Alınmadı, Yanlış Kapak Renkleri Gönderildi
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Market’ten Bozuk Ve Küflenmiş Ürün Teslimatı, Müşteri Hizmetlerinden Yanıtsızlık

Rümeysa
18 Kasım 2025 09:25
migros-sanal-marketten-bozuk-ve-kuflenmis-urun-teslimati-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-8.jpg
migros-sanal-marketten-bozuk-ve-kuflenmis-urun-teslimati-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-7.jpg
migros-sanal-marketten-bozuk-ve-kuflenmis-urun-teslimati-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-6.jpg
migros-sanal-marketten-bozuk-ve-kuflenmis-urun-teslimati-musteri-hizmetlerinden-yanitsizlik-5.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Migros'tan Gelen Aşırı Yağlı Kıyma Hayal Kırıklığı

Gökhan