Sevgi
05 Aralık 2024 00:41

28 Kasım tarihinde, akşam saat 18:44'te evimde eksikler nedeniyle Migros Hemen sekmesinden alışveriş yaptım. Oğluma (2 yaş) Şölen Ozmo Egg ürünü aldım, yumurta çikolatalar oluyor ya. Neyse, ürünler geldi. İlk olarak çocuk heyecanlı diye Ozmo'yu açtım, açar açmaz elimde dağıldı, kum gibiydi. Ezilme sonucu olan bir kırılma değildi, paket bayağı düzgündü. Böyle olunca bir parça tadına baktım, kum yemiş gibi tuhaf bir tat vardı, muhtemelen bozuk ürün. Hemen uygulamada canlı destekten yazdım. Benden özür dilendi, attığım görsel ve videoya istinaden ücret iademin yapılacağını, yarın arayıp ileteceklerini söylediler. Ertesi gün arandım, açan kız ürün sizde mi, bize getirmeniz gerekiyor yoksa iade edemeyiz dedi. Siz dalga mı geçiyorsunuz dedim, kimse böyle bir şey demedi. Ayrıca o pis çikolatayı ben neden çocuk olan bir evde tutayım ki, attım dedim ama bölge istiyor, inceleyecek dediler. Yuh dedim, 32 aldım, yumurta çürük, bir de bunun için incelemeler mi yapacak deyip kapadım. Sorarım Migros, bu şekilde mi devleşip markalaştınız? 32₺ iadesini istiyorum ve bir daha mağazalarınızdan asla alışveriş yapmayacağıma da emin olun! Görsel ektedir, eğer sonuç alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

05 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
04 Temmuz 2025 16:59