Tural sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:21

Media Markt mağazasından aldığım Samsung TAB A9+ marka ürünü iki gün sonra açtığımda, kalem desteklemediğini, kullanmak istediğim Stylus tüm cihazlar için uyumlu kalem benim tabletimde çalışmadı ve kısa süreli şok yaşadım. Cihazı iade etmek ya da değiştirmek istediğimi söyledim. Ancak bana, internet üzerinden almış olsaydınız iadesi olurdu, mağazadan aldığınız için olmaz dediler. Ben de mağazada cihazı açmadığımı, evde açtığımı, internetten aldığımda da evde açacağımı, arada fark olmadığını ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim ama yardımcı olunmuyor. Bu konuda destek bekliyorum.

02 Aralık 2024 16:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Tural M. “Samsung TAB A9+ Tablet İade Sorunu: Mağaza Ve İnternet Satışı Arasındaki Çelişki” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 09:35

Merhaba Tural M. 241204-029005 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Samsung TAB A9+ Tablet İade Sorunu: Mağaza Ve İnternet Satışı Arasındaki Çelişki” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Yorumlar (6)

Ali
Ali

Tural Bey merhaba aynı tableti geçen gün ben de aldım sınava hazırlanıyorum kalem kullanabilme umuduyla almıştım tamamen aynı şeyleri yaşadım ben de iade etmek istiyorum ama ambalajı açılmışsa alınmıyor falan demişler açmadan nasıl anlayacağız ki size dönüş yaptılar mı

Tural

Ben de uni öğrencisiyim kalem kullana bilme umuduyla almıştım. İade etmiyorlar maalesef aynı şeyi diyorlar mağazadan alınıp ambalajı açılmış iade edemeyiz. İade edemediğimiz için ucu disk gibi passive kalem var onunla az çok çalışa bilirsiniz

Emre

Hemen mesaj atıyorlar ama anlaşılan dönüş yapmıyorlar

Aynen yaparlar hayırlısıyla diyelim

Emre

Dönüş yapıldı mı acaba size?

Tural

Maalesef henüz yapılmadı, size de dönüş yapıldığı zaman beni haberdar ederseniz sevinirim

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 14:33
Media Markt Tablet İade Almıyor!

26 Eylül 2025 23:13
Fatma sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 17:13
"Ürün için para iadem yapıldı Şikayetvar a bu konu ile ilgili ilgi alaka ve geri dönüşleri için teşekkür ederim şikayet vara gelene kadar marka bizi çok üzdü..."
Yanıltıcı Bilgiyle Satın Alınan Tabletin İadesi Kabul Edilmiyor

Media Markt Kategorileri