Murat sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım Kasko Hizmeti İşe Yaramadı!

31 Mayıs 2023 13:38
profile profile profile
27 Mayıs 2023 20:24

Media Markt ten aldığım Xiaomi vacum mop Pro robot süpürge 0cak ayında arızalandı. Cihazı 04 ocak 2023 tarihinde Media Markt'e götürdük. Cihaz servise gitti. 20 günde teslim edilmesi gereken cihaz martta geldi. Arada deprem olması haklı sebep olabilir ama depremden çok önce süre dolmuştu. Mart ayında gelen cihazı kontrol ettiğimizde arızanın yapılmadan gönderildiğini gördük. Cihazı tekrar gönderdik. Nisan ayında geldi. Kontrol ettik arıza giderilmemiş. Tekrar gönderdik. Cihaz tamir edilmeden üstelik servis formuna dalga geçer gibi uzunca test ettik çalışıyor diye yazılarak gönderildi. Açıkçası bunlara artık güvenim kalmadığı için cihazı teslim almadan çalışanların önünde açıp birlikte kontrol ettik. Onlarda arızanın giderilmediğini gözleriyle gördüler. Cihaz ayrıntılı açıklama ile birlikte teslim almadan tekrar gönderdik ve sonuç bugün gelen cihaz aynı arıza ile yapıldı diye gönderilmiş. Yalan söyleniyor. Artık sorunun çözülmesini istiyorum.

31 Mayıs 2023 13:44 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

31 Mayıs 2023 22:08

Ne arayan ne de soran var. Hani derler ya paran la oluyorsun ya işte aynen öyle.

01 Haziran 2023 20:25

Hala arayan yok.

02 Haziran 2023 12:23

Hala muhatap alıp arayan yok.

05 Haziran 2023 10:39

Hala muhatap alıp arayan soran yok. İlgisi alakasız firma.

07 Haziran 2023 14:42

Ne arayan var ne de soran. En komiği bugün mesaj geldi kasko teminatınız bitmiştir diye. 04 ocak tarihinde cihaz arızalandı ve o tarihten beri sürekli servise gidip geliyor. Yani mart ta bitecek kaskonun ocak ayından itibaren serviste süresi dolduruldu. Resmen d********mı düşünüyorum.

13 Haziran 2023 00:16

Hala arayan soran yok. İlgisizlik alakasızlık. Dün Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim sonucu bekliyorum bakalım.

15 Haziran 2023 19:52

Hala arayan yok.

09 Temmuz 2023 21:09

Hiç kimse aramadı ilgisiz alakasız firma. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk sonuç bekliyoruz.

03 Ağustos 2023 19:53

İlgisiz alakasız gereksiz firma.

28 Ocak 2024 13:07

İlk arızanın meydana geldiği yani ürünün kullanılmaya başlanılamadığı ocak 2023 ten 1 yıl sonra ocak 2024 tarihinde tüketici mahkemesinin kararıyla cihaz ve kasko firmadan teslim aldım. Tüketici Mahkemesi'ne teşekkür Media Markt e yazıklar olsun.

Ayşe

Biz Eskişehir'den almıştık oraya gitsek yardımcı olurlarmı bilemiyrz müşteri hizmetleri bir süreç falan diyor ama çok uzun sürdü

Ayşe

Merhaba Tüketici Hakem Heyeti bizi de haklı buldu fakat hiçbir şekilde karşı taraf ilgilenmiyor siz nasıl çözdünüz sorunu artık son cate icra kaldı

Murat

Cihazı aldığım Media Markt başvurdum. Onların kısa bir değerlendirme süreci var. Bu süreç sonuna bana ilk önce sadece cihazı değiştiririz kasko dahil değil dediler. Bende fatura üzerinden başvurdum. Fatura içeriğine kasko dahil. Kasko dahil istiyorum dedi. Sonuçta çok sürmedi tam süreyi hatırlamıyorum ama bir iki hafta içinde kasko dahil yeni cihazı teslim aldım.

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2025 11:00

23 Temmuz 2025 13:53